Information och nyheter från Campushallen
Nr: 5/2018
Ser ditt mail konstigt ut?
Titta på det i din webbläsare.
Köp ditt träningskort här
Det ser ut att bli ett rekordår för LiU-loppet!

Tisdag 24 april bjuder vi tillsammans med LiTHe Vilse och LiTHe Syra in till den 14:e upplagan av LiU-loppet. Du kan välja att springa 5 eller 10 km, antingen i lag eller individuellt. För att göra loppet till en komplett träningsupplevelse har vi våra sponsorer Studentbostäder, Högskolerestauranger, Motionsrace och Vitamin Well och Red Bull till hjälp. Bäst av allt? Loppet är kostnadsfritt och träningsglädjen är en bonus!

Efter loppet kan du köpa dig något gott att äta, direkt från grillen som Högskolerestauranger har med sig! Menyn samt all övrig information du behöver inför loppet hittar du på hemsidan.

 
LiU-loppet

25 april fyller Mamatummy Day fem år. Kom och fira med oss!
 

På Mamatummy Day lyfter vi kvinnors hälsa under och efter graviditet och förlossning; vi vill sprida information och kunskap och ge dig råd och tips.

Aktiviteter pågår mellan 10:00 - 19:00 och du är välkommen att när du vill under dagen delta på kostnadsfria kortare föreläsningar, prova på-pass liksom kontroller av magmuskler och funktion.

Då det är drop-in krävs ingen föranmälan, men du får mer än gärna anmäla ditt intresse via eventet på Facebook. All information om hålltider och upplägg för dagen finns att läsa på vår hemsida.

Välkommen!

 
Schema och information
 
Mamatummy Day på Facebook

Ditt företag är väl med i Mjärdevi Motionsrace?
 

Du som jobbar i vårt närområde har nu chansen att hjälpa dina kollegor mot ett mer hälsosamt liv. Ni kan anmäla er till Mjärdevi Motionsrace och påbörja tävlingen där vila eller sömn kan räknas lika mycket som ett tufft träningspass. Vi på Campushallen är med som leverantör och inspiratör.
 
Mjärdevi Motionsrace

Länsförsäkringar Östgöta pratar cykel och säkerhet


Igår måndag 16/4 och på torsdag 19/4 besöker våra vänner på Länsförsäkringar Östgöta oss här på Campushallen. Mellan 15:30 och 19:00 står de utanför och bjuder in till tävling, med en chans att vinna den berömda Hövding-hjälmen, cykelhjälmar och reflexvästar!

Med sig har de också Leif och Conny, som bjuder på en kostnadsfri koll av din cykel. Så om du inte vet var du hittar ditt ramnummer eller hur du hanterar en trasig reflex, tveka inte att prata med dem på torsdag.

Glass som mellanmål? Här får du receptet!


Soliga dagar, folk i rörelse och ett glatt humör. Kan det bli bättre? Jadå! Vår PT Clay bjuder återigen på ett av sina månadsmål och det är enkelt, gott och somrigt.

Vi önskar dig en smaklig måltid!


Grattis till Emil som hittade guldägget!


På påskafton hade vi äggjakt här på Campushallen och det var vår medlem, LiU-studenten Emil som kammade hem storvinsten i form av ett presentkort laddat med 500 kr! Om det blir en avslappnande massagebehandling eller kanske banhyra av vinsten, det vet än så länge bara han...

Tack till alla som var med och letade och grattis till dig som lyckades hitta något av de andra äggen. Innehållet i dessa var en blandning av lite smått och gott ur vårt sortiment i kiosken.

Tyck till och hjälp oss bli ännu bättre
 

Vår medlemsundersökning skickas inom kort ut till 1 000 stycken slumpvis utvalda medlemmar, där vi hoppas att du som får chansen att tycka till tar den. Din röst är jätteviktig i vårt fortsatta arbete mot att förbli Linköpings ledande träningsanläggning!

Tack!

Kom ihåg att hålla dig uppdaterad


Den 3 april skickade vi ut ett mejl till dig som är student, där vi bad dig visa upp din uppdaterade studentlegitimation för att få behålla ditt rabatterade pris.

Välkommen till receptionen senast 25 april, så hjälper vi dig!

Tack!
Besöksadress:
Campushallen
Johannes Magnus Väg 21
583 30 Linköping

Copyright © 2018 LSIF/ Campushallen, All rights reserved.
 
Hemsida: www.campushallen.se
E-post:  reception@campushallen.se
Tel: 013 - 10 08 72

Like Campushallens nyhetsbrev april 2018 on Facebook             

Avregistrera dig från detta utskick.