Information och nyheter från Campushallen
Nr: 7/2015
Ser ditt mail konstigt ut?
Titta på det i din webbläsare.

 

Visste du att Campushallen är helt ensamma i Linköping om att erbjuda bollsport som bokningsbar aktivitet, där du själv kan välja när och hur ofta du vill spela?


Just nu erbjuder vi innebandy, volleyboll, bordtennis, badminton, fotboll och basket. Alla aktiviteter är ledarledda och finns i olika spellängder och nivåer. Vissa anpassade för dig som aldrig spelat tidigare och vill prova, och andra för dig som spelat på hög nivå och vill fortsätta hålla igång.

Vi vet att livet har olika skeenden och tanken med konceptet är att du själv ska kunna välja när just du vill spela. Campushallen brinner för spontanidrott och träningsglädje och tror att glädjen är en viktig ingrediens för att både bli bra men även fortsätta med idrott. Att erbjuda bredd och valfrihet är ett sätt vi tror bidar till detta.

Kom och prova våra bollsporter, kanske har du en oupptäckt talang eller glömt hur sporrande det är att tävla tillsammans med andra!

Vi erbjuder utöver passen, två stora turneringar i fotboll och innebandy som sträcker sig över hela terminerna samt mindre turneringar under terminerna i de andra idrotterna. Förslag på turneringar inom närtid hittar du nedan.

Varmt välkommen!

Basketturnering
den 7 november


Högt tempo, höga hopp, snabba passningar och mycket vilja, nu är det dags att anmäla ditt lag till vår basketturnering! Vi spelar tre mot tre på en korg.

Läs mer om basketturneringen »

 
Anmäl ditt lag

Bordtennisturnering
den 15 november


Tycker du bordtennis är roligt ska du absolut vara med i vår turnering. Vi har två klasser, singel- och dubbelspel. Turneringen kommer vara upplagd så du kan spela både dubbelspel och singelspel om du önskar.

Läs mer om bordtennisturneringen »
 
Anmäl dig

Innebandy med målvakt på fullstor plan.


Varje vecka har vi flera innebandypass där vi spelar på lite mindre planer och utan målvakt. På söndagarna däremot kl. 14:30–15:55 så hissar vi upp båda våra vikväggar i bollhallen och spelar innebandy på fullstor plan med målvakt.

Större plan, större mål - lite mer utmaning!

Läs mer om innebandypass »

 
Boka innebandypass

Volleybollturnering
den 14 november


Höstens turnering är en "prickturnering". Det innebär att du anmäler dig som individuell spelare och på plats blir alla sedan uppdelade i mixlag. Lagen byts inför varje match. Turneringen är ett perfekt tillfälle att lära sig från andra, oavsett tidigare erfarenheter av volleyboll. Prickturnering är ett roligt och socialt sätt att spela volleyboll på så missa inte tillfället!

Läs mer om volleybollturneringen»
 
Anmäl dig

Privatlektion
i badminton!


Privatlektioner är ett effektivt och inspirerande sätt att få ut maximalt av din träning och ditt spel. Tränaren blir din inspiratör, ditt bollplank och din helt egen tränare under en timme.
Vare sig du är erfaren spelare eller om du är nybörjare så ger våra tränare dig just den utmaning du behöver för att utvecklas framåt.

Läs mer om privatlektioner »
 
Intresseanmälan
Adress:
Campushallen
Johannes Magnus Väg
581 83 Linköping

Copyright © 2015 LSIF/ Campushallen, All rights reserved.
 
Hemsida: www.campushallen.se
E-post:  reception@campushallen.se
Tel: 013 - 10 08 72

Like Bollsport! on Facebook

Avregistrera dig från detta utskick.