Copy
Information och nyheter från LSIF/ Campushallen
Nr:1/2013
Ser ditt mail konstigt ut?
Titta på det i din webbläsare.

Välkommen till ett nytt år
och en ny termin på Campushallen!


Hoppas att jul- och nyårshelgerna har innehållit en härlig blandning av gemenskap, mat, vila och aktivitet!
Detta är ett första nyhetsmail som vi kommer att skicka ut och vi hoppas det ska blir ett bra komplement till vår hemsida och ett snabbare sätt att nå ut med information och nyheter.

Välkommen till en inspirerande träningssäsong!
/Personalen Campushallen                                                                 Like Nyheter Campushallen on Facebook

Nya scheman för gruppträning och bollsporter finns att ladda ned som pdf. Här kan du också se dagsaktuellt veckoschema.


Om det känns svårt att komma igång efter nyår, så står våra personliga tränare redo. Vi har till våren tagit fram fem olika program som vi hoppas kan hjälpa dig i träningen. Här kan du hämta pdf och läsa om de olika alternativen. Första hjälpen, Andra hjälpen, Tredje hjälpen, Gym hjälpen och Kost hjälpen. Du kan anmäla ditt intresse för träning med  personlig tränare (PT) på vår hemsida.


Vårens friluftsprogram är nu klart så snabba dig att boka! Nyheter för vårterminen är Långfärdsskridsko och Isklättring. Läs mer på vår hemsida under rubriken Friluftsliv!


STARK MAMMA är ett nytt pass på Campushallen där du kan träna tillsammans med ditt barn. Passet är utformat för att stärka och få igång kroppen efter en förlossning.  Mycket fokus kommer att läggas på bålstabilitet och bäckenbottenövningar.
Vi kommer att varva kondition med styrka och använda bl. a. stepbräda och gummiband som hjälpmedel.  Alla är välkomna (även pappor) och passet är också lämpligt för gravida. Tisdagar och torsdagar 10.00 - 11.00.

Adress:
LSIF/ Campushallen
Johannes Magnus Väg
581 83 Linköping

Copyright © 2013 *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.

Hemsida: www.campushallen.se
E-post:  reception@campushallen.se
Tel: 013 - 10 08 72


Avregistrera dig från detta utskick.