Information och nyheter från Campushallen
Nr: 4/2018
Ser ditt mail konstigt ut?
Titta på det i din webbläsare.


Superlördag 24 mars

Nu är det äntligen dags för Superlördag på Campushallen och vi firar genom att samla alla LesMills-releaser till en enda stor träningsfest denna speciella dag!


Passa på att ta med en kompis att testa på något eller flera av dessa pass. Din kompis behöver bara registrera sig på vår hemsida och aktivera sina två kostnadsfria provträningar, sedan är det bara att köra! Ett provträningstillfälle gäller en hel dag, så varför inte börja med Superlördag?


 
Mer om Superlördag!

Nyhet! Clays månadsmål #1 2018

Inom träningsbranschen pratas det ofta om målsättning och gärna i olika mätbara format. I vår senaste artikelserie handlar det dock om andra mål, nämligen måltider! Vår personliga tränare och kostrådgivare Clay Jayson kommer månadsvis framöver bjuda på sina bästa tips på bra, god och snabblagad mat. Så om du ibland känner att tiden knappt räcker till eller att bra mat är för svårt eller dyrt att tillaga, då är detta den perfekta artikelserien för dig.

Tävling! Äggjakt hos oss på påskafton

Vid receptionen, i omklädningsrumsskåpet, under en bänk vid fria vikter eller i någon av våra gruppträningssalar? Inför påskafton har vi gömt påskägg (fyllda med smått och gott) runtom på anläggningen!

Det finns ju alltid ett guldägg, så även denna gång. I detta finns något väldigt åtråvärt, så om du vill ha något extra - ge lite extra.

Välkommen att fira påsken hos oss!

Massage hjälper dig


Är du en av många som ska springa ett eller flera lopp i vår? Då kan det vara dags att boka behandlingar i god tid före första loppet, hälsar våra massageterapeuter.

Att drabbas av vissa besvär med rygg eller knä är inget ovanligt för den som springer mycket. För att göra bästa möjliga resultat krävs dock att kroppen är med på noterna. Boka behandling i god tid före ditt lopp, antingen i förebyggande- eller rekreationssyfte.

Det är heller ingen dum idé att redan nu boka första behandlingen veckan efter loppet, då det förmodligen behövs som mest.
 
Boka min behandling

Prenumererar du på dina bokningar?


Funktionen tillåter alla dina bokningar som görs på vår hemsida att synkas med din digitala kalender. Schemalägg din träning och låt den bli en naturlig del av vardagen.

Smidigt va?

 
Börja prenumerera

Vasaloppet på cykel - succé i år igen!


Vasaloppscycle har blivit något av en tradition hos oss och vi vill tacka just dig för att du är med och gör detta till ett av våra största temapass under året. Faktum är att det blivit så stort att SVT Öst valde att besöka oss för att se vad snacket handlade om.Som vanligt kunde passet bokas timme för timme och en märkbar trend är att ni är fler som cyklar alla etapperna i sträck. Imponerande och hur kul som helst!

Skridskorna åter på hyllan


Då var ännu en skridskosäsong till ända och vi kan meddela att det var rekordmånga som hyrde skridskor och tog sig runt på Isovalen.

Ses till nästa säsong!

Missa inte vårens kurser


Löpkurs – ute, fredagar 11:30
Start nu på fredag 23 mars. Anmäl dig idag!

Kursen leds av vår personliga tränare och löparcoach Josefin, som förutom att bjuda på härliga intervallpass också ger dig en analys av ditt löpsteg, teknikträning och styrkeövningar för effektivare löpning samt ger dig tillgång till vår träningsApp Exorlive.
 
OCR-/Hinderbanekurs, torsdagar 19:15
Start 12 april, 9 tillfällen + loppet Titans5ive i Rimforsa den 8 juli.
Häng med på vårens häftigaste kurs!


Vi går igenom vanligt förekommande moment som repklättring, Irish table och under/över-hinder. Specifik träning på greppstyrka, krypteknik och balansträning, samt fokus på att ha väldigt roligt tillsammans då vi tränar. Kursen leds av Clay, personlig tränare.


 
Boka plats på kurserna
 
Boka plats på Titans5ive

Saker som är bra att veta om ditt träningskort


1. Ett årskort inkluderar möjlighet till 90 dagars frysning.
2. Du som har Alltid År eller Dagtid År har möjlighet att via KlubbSverige träna på 219 klubbar på 171 orter om du är på resande fot.
3. Om du betalar via autogiro förnyas kortet automatiskt månadsvis efter att bindningstiden gått ut.
4. Du som har ett rabatterat pris på ditt årskort behöver efter 12 månader uppvisa giltig studentlegitimation eller Mecenatkort för att behålla det rabatterade priset.
5. Ej uthämtade passbiljetter kan bokas om på nytt innan passtart - förutsatt att passet inte är fullt förstås.

Läs mer om villkor på https://www.campushallen.se/medlemskap/allmanna-villkor
 

Tack till dig som tänkt och tyckt!


I början av mars skickade vi ut en enkät till dig som har ett träningskort hos oss. Vi bad om dina synpunkter gällande gymmets utformning och vi har fått tillbaka massor av bra idéer och inspiration. Stort tack för det!

Vi bearbetar nu underlaget och kommer dela med oss av vad som händer på vår hemsida, Facebook och Instagram.
Adress:
Campushallen
Johannes Magnus Väg 21
581 83 Linköping

Copyright © 2018 LSIF/ Campushallen, All rights reserved.
 
Hemsida: www.campushallen.se
E-post:  reception@campushallen.se
Tel: 013 - 10 08 72

Like Vi presenterar Clays första mÃ¥nadsmÃ¥l! on Facebook             

Avregistrera dig från detta utskick.