Copy
Information och nyheter från Campushallen
Nr: 9/2018
Ser ditt mail konstigt ut?
Titta på det i din webbläsare.

Välkomna till en höst full av gemenskap och träningsglädje!

En ny termin har just startat och vi är så glada över att få chansen att stifta nya bekantskaper och träffa våra vänner igen. Det är många som visar intresse för vår verksamhet och det gör oss oerhört glada!

Campushallen är mer än bara en träningsanläggning; det är också en social träffpunkt där du får chansen att möta människor från hela världen! Kanske din framtida bästa vän, en träningspartner eller någon att studera tillsammans med?

Vill du ha hjälp med din träning?

Vår verksamhet bygger på att du som medlem får träna på den mest kompletta anläggningen i Linköping, därför har vi bland annat ett stort friskvårdsutbud. Massage och personlig träning är två tjänster som finns för att du ska känna dig trygg i att söka hjälp eller rådgivning hos oss.

Våra personliga tränare Clay, Josefin, Mathilda och Camilla med kollegor hälsar dig välkommen att träna tillsammans med dem.
 
Kom igång - boka tid hos en PT
Get ready, live your life strong!

Ta dig an höstens utmaningar på bästa möjliga sätt!

Aktivera ditt årskort senast 16 september 2018 så bjuder vi på en hel månads träning! Din extra månad aktiveras i vår reception efter att du genomfört ditt köp.

Välkommen!
 
Ta del av erbjudandet!

Vi erbjuder bästa möjliga välkomnande start på din träningshöst

Är du ny hos oss och taggad på att komma igång och känner dig osäker på hur? Eller sugen att testa något nytt? Vi har extra många intro- och baspass just nu, speciellt framtagna för just dig.


Vi hjälper dig med tekniken och passen är utformade så att alla kan vara med. Kika i vårt träningsschema på hemsidan för att hitta de tider som passar dig bäst.
 
Till träningsschemat
Aktiv student 2018

Vårt populära koncept Aktiv Student är tillbaka! Vi söker studerande som behöver hjälp att hitta sin träningsrutin och som varit ifrån träningen i minst ett år. För endast 350 kr/månad ingår ett paket med träning, föreläsningar och coachning.


Tipsa gärna vänner, familj eller sök själv och få den perfekta vägledningen till ett aktivt studentliv!
 
Jag vill vara med!

Du är väl med och springer LiU-loppet 25 september?


I april slog vi rekord i antal anmälda deltagare - och vi siktar givetvis högt igen! Anmäl dig så tidigt som möjligt för att säkra din plats. Loppet är som vanligt helt kostnadsfritt - av studenter för alla!
 
Till anmälan
Friskvård till studenter!

Nu ha vi en elev-massör på plats hela september. Vi erbjuder just nu Elevmassage till studenter för endast 199kr för 50 minuters massage. Boka in en bra start på terminen!
 
Läs mer och boka
Vill du bli en del av vårt team på Campushallen?

Vi söker just nu dig som vill jobba extra, men också dig som vill jobba med träning och friskvård på heltid!
 
 
Se våra tjänster här
Besöksadress:
Campushallen
Johannes Magnus Väg 21
583 30 Linköping

Postadress:
Campushallen/LSIF
581 83 Linköping

Copyright © 2018 Campushallen, All rights reserved.
 
Hemsida: www.campushallen.se
E-post:  reception@campushallen.se
Tel: 013 - 10 08 72

Like Välkommen till en fullspäckad träningshöst! on Facebook             

Avregistrera dig från detta utskick.