Information och nyheter från Campushallen
Nr: 1/2015
Ser ditt mail konstigt ut?
Titta på det i din webbläsare.

 

Hur går det med träningen?

Har du någon gång fått den frågan? Kanske en och annan gång för mycket, för den ger ofta lite dåligt samvete. -"Jag borde träna mer!" slinker gärna ur oss som svar.
Många är vi som brukar ta med träning i vårt nyårslöfte. Den stora mängden av träningslöften visar också att det är ett jobbigt löfte att hålla.
Vi på Campushallen jobbar för att du ska slippa ge träning som ett löfte varje år. Vi vill att du ska hitta en träningsform som är så rolig att du helt enkelt inte vill sluta.
Vi jobbar med att utveckla olika friskvårdsprojekt, uppdatera träningsformer, följa träningstrender och göra medlemsundersökningar, allt för att utveckla utbudet och göra det så attraktivt som möjligt för just dig!

Nedan hittar du några nyheter som vi tror och hoppas kan inspirera.

"Två flugor i en smäll", både extra träning och gott sällskap!


Du har väl inte missat att du kan tjäna en hel månads gratis träning genom att värva en kompis för ett Diamant- eller Guldkort i 12 månader.

Läs mer om värvning »

Du missar väl inte premiären av dodgeballturneringen!


Imorgon, lördagen den 31 januari är det premiär för dodgebollturneringen.


Det är Campushallen tillsammans med StuFF som anordnar turneringen. 24 st lag är anmälda och det handlar om att ta hem den åtråvärda titeln "Årets Dodgeballag". Anmälan av lag är stängd men det kommer finnas gott om plats för publik och supportrar. Välkommen!

Läs mer om dodgeballturneringen »

Delad träning är dubbel träningsglädje!

Campushallen startade efter nyår Aktiv LiU-anställd 2015. Det är ett sexmånaders friskvårdsprojekt som är specifikt anpassat för anställda på Linköpings universitet. Syftet är att genom fysisk aktivitet, föreläsningar och gemenskap må bättre. I projektet tränar och skrattar 80 kollegor tillsammans under ledarledda aktiviteter från Campushallen. Skulle du tycka det vara roligt och har kanske ditt företag samma behov?

Läs mer om Aktiv LiU-anställd »
Kontakta oss för mer information »

Premiär för BODYBALANCE!


Onsdag den 11 mars kl.17:20


Passet är en blandning av yoga, tai chi och pilates så du kommer att känna igen grundrörelserna från dessa träningsformer. Du tränar styrka, balans och rörlighet till skön och avslappnande musik. Kombinationen av tekniken och rörelser ger dig ett fysiskt träningspass samt inre balans och harmoni.

Lär mer om Bodybalance »

Välkommen!
Adress:
Campushallen
Johannes Magnus Väg
581 83 Linköping

Copyright © 2015 LSIF/ Campushallen, All rights reserved.
 
Hemsida: www.campushallen.se
E-post:  reception@campushallen.se
Tel: 013 - 10 08 72

Like Delad träning är dubbel träningsglädje! on Facebook

Avregistrera dig från detta utskick.