Copy

Art & Fashion

5 en 6 september 2015, Noordeinde Den Haag


Zoals ieder jaar is er ook dit jaar weer een spetterend weekend op het Noordeinde als start van het nieuwe seizoen. Vanaf de Mauritskade tot aan Het Gouden Hoofd is er muziek, openen de galeries hun exposities, laten de kledingzaken hun nieuwe najaarscollecties zien en pakt de horeca uit met terrassen op straat. Tevens zal in dit weekend de Museumnacht plaatsvinden en is er door de hele binnenstad Uitmarkt.

Het Cleyne Huys heeft dit jaar 2 collega’s uitgenodigd om met elkaar een schitterende expositie te presenteren. Het Cleyne Huys brengt Thomas Junghans en Neige, Lilly Zeligman een bijzondere selectie uit haar sieraden collectie en Antes Art 1900 Art Nouveau, Art Deco en hedendaags glas.
 
U bent van harte uitgenodigd voor de extra feestelijke opening met wijnproeverij en Frans buffet, die zal plaatsvinden op zaterdag 5 september om 17:00 uur op het Noordeinde 154

Op zondag vanaf 13:00 uur zullen wij heerlijke prosecco en witte wijn schenken.

Openingstijden tijdens Art & Fashion: zaterdag 11:00 - 23:00 uur en zondag 11:00 - 18:00 uur.
Lilly Zeligman

brengt een selectie van juwelen die gecreëerd zijn door internationale kunstenaars die eeuwenoude ambachten en tradities combineren in prachtige eigentijdse sieraden. Lilly is een vakvrouw met een feilloos gevoel voor stijl en kwaliteit en
verstaat de kunst van het ontdekken, selecteren, samenbrengen en vernieuwen.
Antes Art 1900

laat een selectie zien van Art Nouveau en Art Deco en modern glaswerk van o.a. kunstenaar Tsuchida Yasuhiko.
Eigenaresse Rachel Reijers verzamelt al meer dan 25 jaar Europees Art Nouveau en Art Deco met als specialisatie Franse glaskunst van het einde van de 19de en het begin van de 20ste eeuw. Zij heeft sinds 2015 een virtuele website galerie (na jarenlang een galerie op het Noordeinde te hebben gehad) en neemt deel aan grote kunstbeurzen (o.a. PAN Amsterdam).

www.antes-artdeco.nl
HCH gallery
(Het Cleyne Huys)

opent met een expositie van Thomas Junghans. Thomas maakt beelden in steen, hout en brons. Het zijn veelal portretten, ruig en ruw met een kubistische grondvorm en diverse vlakken die onafhankelijk van elkaar bekeken kunnen worden. Ditzelfde handschrift is ook terug te vinden in de soms meters grote tekeningen in inkt en acryl op papier, die ook in deze tentoonstelling getoond zullen worden.
Tevens zijn er nieuwe werken van Neige te zien. Zij is bekend door haar taxidermie art.

www.hetcleynehuys.com
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2015 HCH gallery, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp