Copy

15 oktober – 19 november

 

Adriana Meijer   schilderijen
Michael Schuijt   sculpturen
 
U bent van harte uitgenodigd, op
zondag 15 oktober om 16.00 uur
de opening van de expositie bij te wonen.
 

 

Schilderen is voor Adriana Meijer een vanzelfsprekend deel van haar leven geworden. Huis, tuin, dieren en landschap vormen haar inspiratiebronnen. Zij gebruikt hoofdzakelijk olieverf op doek. Zij schildert ook vaak op uitgezaagde vormen van engelen en honden. Beiden zijn beschermers, waardoor de positieve inhoud van het werk wordt bekrachtigd.
Zij verblijft graag in de bergen, waar zij zich omgeven weet door het diepe wit waarin kleur voelbaar is. De serie sneeuwschilderijen is daar ontstaan.
 
Mike Schuyt, Amsterdam 1943, ging op zijn 14de van school af en reisde al werkend op de SS Rotterdam rond de wereld. Op zijn 20ste werkte hij voornamelijk als fotograaf.
In samenwerking met Joost Elffers maakte Mike Schuyt een aantal boeken: Anamorphotic art, Tangram, Origami, Fantastic Architecture en Food art.
Zij maakten voor het Rijks Museum en Stedelijk Museum in Amsterdam twee grote tentoonstellingen over anamorfosen en fantastische architectuur, die ook in Frankrijk, de Verenigde Staten en Japan te zien zijn geweest.
In de jaren tachtig werkte Mike met Niki de Saint Phalle, Jean Tinguely en Edward James. Tinguely leerde hem lassen, Edward opende zijn ogen voor het surrealisme en Nikki leerde hem spelen met vorm en kleur.
Copyright © 2017 HCH gallery, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp