Copy
Deelnemersinformatie Trail Run Oisterwijk, 17 september 2016.
Bekijk deze e-mail in je browser

Trail Run Oisterwijk

Deelnemersinformatie

Eindelijk is het zover, aanstaande zaterdag gaat de allereerste editie van de Trail Run Oisterwijk van start. Het parcours heeft net als wij, optimaal genoten van de nazomer en ligt er dus perfect bij. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om jullie het startschot te geven, dus zijn jullie er ook al klaar voor?

Zoals bij al onze evenementen bereiden we jou graag goed voor.
Lees daarom de onderstaande informatie nog even goed door zodat je aanstaande zaterdag 17 september in optima forma aan de start staat.  

Wij wensen iederen alvast heel veel succes en plezier!
Team Trail Run Oisterwijk

Start- en openingstijden
 

Op zaterdag 17 september as. is vanaf 12.30 uur het inschrijfbureau geopend. We willen vragen of je eerst je startnummer ophaalt voor je gaat omkleden.
 

Tijdschema Trail Run Oisterwijk: 

12:30 uur   Opening inschrijfbureau

14:00 uur   Start deelnemers 10 kilometer
14:10 uur   Start deelnemers 15 kilometer
15:00 uur   Start after Trail Run borrel 

Route


De Trail Run Oisterwijk vindt plaats op het Streekpark Klein Oisterwijk.
Om deze locatie te vinden kun je het onderstaande adres in je navigatiesysteem invoeren:
Streekpark Klein Oisterwijk
Oirschotsebaan 6
5062 TE Oisterwijk    
 
Telefoon Streekpark: 013-5282059
E-mail Streekpark: info@kleinoisterwijk.nl
Internet Streekpark: www.kleinoisterwijk.nl

Parkeren


Wanneer je aankomt bij het Streekpark Klein Oisterwijk wordt je ontvangen door de verkeersregelaars. Zowel deelnemers als toeschouwers kunnen gratis parkeren op de daarvoor toegewezen plekken.
Parkeren langs de weg ( Oirschotsebaan) is niet toegestaan. Het mag enkel op de plek die wordt aangewezen door de parkeerregelaars.

Aanmelden & inschrijven (vanaf 12.30uur)


Start, finish, en borrel vinden plaats op het evenemententerrein en het Streekcafé op slechts 100 meter van de parkeerplaatsen. Bij aankomst op het terrein kun je jouw startnummer ophalen bij de inschrijfbalie. Je kunt je hier melden op achternaam.
Zorg ervoor dat je een geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, ID-kaart, paspoort) kunt laten zien, wanneer onze medewerkers bij de balie hierom vragen. 


Zodra je jezelf hebt aangemeld krijg je je inschrijfenvelop met hierin je startnummer. Iedere persoon dient zich individueel te melden, dus ook wanneer je door iemand anders ingeschreven bent.

Kleedruimte & bagageopslag


Deelnemers kleden zich om in een aparte ruimte voor mannen en vrouwen achteraan op het evenemententerrein. In de kleedruimte is geen toezicht op je bagage.
Iedere deelnemer kan maximaal 1 tas inleveren bij onze speciale (gratis) bagageopslag.
Bij de bagageopslag ontvang je 2 polsbandjes met beide hetzelfde nummer. Het ene bandje doe je om je pols, het andere bandje dient als bagagelabel. Maak het bagagelabel vast aan je bagage, geef je tas inclusief bagagelabel af bij de bagageopslag en haal na de run je bagage weer op met je polsbandje.

Inleveren van bagage bij onze bagageopslag is op eigen risico. Wel wordt iedere tas met bandje, door ons gecontroleerd op nummer met het bandje wat je om je pols hebt.  

Kleding advies


Kies voor een goed zittend setje hardloopkleding.
Bij voorkeur een technisch hardloopshirt wat goed ademt. 
Trek een paar stevige schoenen aan die goed grip hebben op de onverharde en soms gladde ondergronden. Trail running schoenen en hardloopschoenen zijn bijzonder geschikt.

Evenemententerrein


Op de evenementenlocatie wordt de horeca georganiseerd door het Streekpark Klein Oisterwijk. Vanaf de eerste kop koffie na de opening van het inschrijfbureau tot een heerlijk frisse pils om jouw prestatie aan het eind van de middag te vieren.

Bij alle horecavoorzieningen kun je betalen met contant geld. Daarnaast is er natuurlijk ook de mogelijkheid om met pin te betalen. 

Veel speelplezier voor de kids


Als papa en/of mama aan het hardlopen is kunnen de kids zich optimaal uitleven in de grote natuurspeeltuin van Streekpark Klein Oisterwijk. Deze speeltuin ligt vlak naast het start en finish gebied van de Trail Run Oisterwijk en is dus zeker niet te missen door de kids. 

Bezoekers & toeschouwers


Het evenemententerrein is de gehele dag vrij toegankelijk, dit is tevens het start en finish gebied van beide afstanden. Natuurlijk kun je als toeschouwer de lopers ook langs het parcours aanmoedigen.
Hou er dan wel rekening mee dat het parcours constant onverhard is, dus trek als fan van de lopers ook stevige schoenen aan. 

EHBO


Op het evenemententerrein is een EHBO post aanwezig en op het parcours zullen bij de waterposten ook EHBO-ers aanwezig zijn. Hierdoor zal men de hele dag paraat staan om eventuele blessuregevallen direct te kunnen verzorgen.

Tijd


Tijdens de Trail Run Oisterwijk werken we niet met een individueel tijdregistratie systeem. Wel hebben we bij de start/finish een officiële wedstrijdklok staan waarop je zelf je eindtijd kunt aflezen.

Prijsuitreiking


De prijsuitreiking vindt direct na de finish plaats. We reiken tijdens de Trail Run Oisterwijk prijzen uit aan de volgende winnaars:
 
Winnaar 10 kilometer Dames
Winnaar 10 kilometer Heren

Winnaar 15 kilometer Dames
Winnaar 15 kilometer Heren
 
Verder reiken we natuurlijk aan alle finishers een toffe medaille uit!

Parcours


De route is aangegeven met pijlen en rood wit lint. 
De 15 kilometer zal op een paar punten een extra afslag nemen t.o.v. de deelnemers aan de 10 kilometer, let daarom bij sommige splitsingen goed op welke kant je heen moet.

Verzorgingsposten


Op het parcours worden er 2 waterposten ingericht. Daarnaast staat er 1 waterpost op het start en finish terrein.

Douches


Op het gehele streekpark zijn 5 plaatsen waar gratis gedoucht kan worden. Je vindt deze douches via de bewegwijzering die aanwezig is op het park.

After Trail borrel


Na de finish kan er lekker geproost worden op jouw sublieme prestatie. Op het terras van het Streekcafé van Klein Oisterwijk geniet je van de nazomer zon samen met jouw vrienden, familie en fans.

Laatste nieuws


Hou voor al het laatste nieuws rondom de Trail Run goed onze Facebook pagina in de gaten. Deze vind je via deze link.

Parcours


Via de video hieronder beleef je een SNEAK PREVIEW van het schitterende Trail Run parcours van aanstaande zaterdag. Bekijk de video en rij een stukje mee met onze man die het parcours uitzet.
Klik op de afbeelding hierboven om de video te starten. 
Copyright © 2016 Tough Ten Miles, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences