Copy
Nyhetsbrev från Mcraft med planerade turer 2015 och info om Tjauls Gård - gotlandsgården med aktiviteter och boende.
Berra Marcusson & Ulrika Pettersson

NyhetsRaket från Tjauls Gård!

Hej alla glada underbara människor som varit här och ni som ännu är på väg hit!

2014 var ett händelserikt år med såväl tysk filmproduktion som svensk reklamfilm, Jonsered, kolla gärna in filmen från Jonsered så får du lite fina vyer från Gården på köpet!

Vi genomförde i vanlig ordning många mc-event med en massa goa gubbar likväl som sköna brudar, och hade även flera häst clinics, vi hade vår största endurogrupp på Island genom tiderna och hade fullbelagt på hotellet större delen av sommaren… så nu har vi sålt vår egen TV eftersom vi ändå aldrig hinner se på den.

Under året hade vi även förmånen att få arrangera Sweden Pan-European Club:s höstträff vilket var mycket hedrande.
 

News from Tjauls Gård!

Hi all you happy and fantastic people that have been here and also you are about to come here for your first time. 

Many things happened during 2014, one of those was this commercial made by Jonsered. Please watch it and you will see some nice views from our farm!

As usual we arrange plenty of events with motorcycles, horses and a lot of other activities. You are welcome to send us your request about almost any kind of event and we will be pleased to do our very best to fulfill your wishes!

 

Planerade event

  • Planerade turer och annat som du kan boka in dig på både som enskild eller flera.
  • Vill du boka aktiviteter på andra datum är du självklart välkommen med din förfrågan på info@tjaulsgard.se. Vår målsättning är att fixa det mesta :-)


Varmt välkomna till oss och vi hoppas att ni får ett kanonbra 2015!
Var Glad! Berra och Ulrika


Berra Marcusson, 0704-136380 • Ulrika Pettersson, 0707-560806
info@tjaulsgard.se

MC-turer 2013

Prova på Barrel Race!
Ridbanan blev klar och vi har nu en belyst paddock med nya möjligheter till kvällsaktiviteter i form av barrel race för både häst och mc samt mycket annat bus!

Skybar för er som vill upp… 
Skybaren utvecklas och nu har vi faktiskt nylagt golv som Klockia var här och provdansade tillsammans med Annen under ett konferens-event. Skybaren har för övrigt visat sig fungera bra för repellering och andra klätterövningar…

400 kvadratmeter Festlada!
Det går att göra mycket kul i vår stora Festlada. Den står pall för både tuffa tag och festligt dukade bord. Vi kan anpassa lokalen efter era önskemål.

Hotell eller självhushåll
På Tjauls kan du bo med hotellstandard i mangårdshuset eller välja självhushåll i vår lyxiga flygel. Mer info ››
MTB Äventyr

Aktiviteter, men också lugn och ro
Med ökat antal minikonferenser och många återkommande gäster gäller det att ha många olika aktiviteter och lokaler att njuta av. Vi gillar ju att hitta på nytt och paketera bra event så det passar oss bra att blanda allt från rib-båtar, häst och mc, mångkamp, beach buggys, lerduvor och teambuildning, till gutniska lekar, kockkvällar, friluftsliv, mountainbike och lite till. Men hos oss kan man även bara njuta av stillheten och den kreativa miljön under sin konferens eller vistelse.

Utlandsturer
Vi har utvecklat en helt ny MC-tur i Marocko längs kusten mellan Marrakesh och Agadir. Enastående naturupplevelse och grymt bra körning! Vi gjorde en jungfruresa redan i höstas och de förmånliga flygpriserna gör att vi kör en extra tur redan nu första veckan i februari. Hör av dig snarast om du är intresserad!
 
Copyright © 2015 MCraft