Copy
Nyhetsbrev från MCraft med planerade turer 2014 och info om Tjauls Gård - gotlandsgården med aktiviteter och boende.
Berra Marcusson & Ulrika Pettersson

Hej!

Nu har vi kommit igång ordentligt här på gården! Under året som passerat har det verkligen varit full rulle både på hotellet och med aktiviteter. Det känns som ett stort privilegium att få träffa alla härliga och spännande människor som besöker oss. Speciellt roligt är att ni är många som redan hunnit bli återkommande gäster! Det utmanar oss och passar bra med vår ambition att alltid kunna erbjuda nya upplevelser!
 
Ni är alla Grymt Varmt Välkomna både nya och gamla gäster!
Glada hälsningar Berra & Ulrika
 

Planerade event

  • Planerade turer och annat som du kan boka in dig på både som enskild eller flera.
  • Vill du boka aktiviteter på andra datum är du självklart välkommen med din förfrågan på info@tjaulsgard.se. Vår målsättning är att fixa det mesta.
MC-turer 2013

Mer kapacitet i hotellet

I vår flygelbyggnad har vi nu öppnat upp för lägenhetshotell med möjlighet till självhushåll, tre plan och grundmöblerat för 6 personer, men plats för fler. Nu har vi uppdaterat hotellet med ett riktigt bra SPA-bad och vi har även utökat relaxavdelningen med möjligheter till motion. Du hittar nya bilder på alla våra rum på www.tjaulsgard.se under "Boende". Vi har även installerat fiber och hoppas nu att alla våra gäster skall kunna surfa fritt inte bara på Östersjön utan även på nätet.

Konferera i kreativ miljö

Du vet väl att du kan boka konferens både med och utan övernattning hos oss? Ett vinnande koncept som några grupper har provat är att konferera i stora salen och till lunch ta en cykeltur till en havsnära måltid vid vår fiskestuga. Efter en sån lunch kan man inte låta bli att vara kreativ. Givetvis kan vi även erbjuda allt från vita dukar med kandelabrar till enklare måltider serverade i någon av våra salar eller ute på den nygamla terassen.

Vi kan erbjuda logi för 15–20 personer på gården, men samarbetar med flera boenden i närområdet vid större bokningar och kan då komma upp till ca 80 platser inom 5 minuters radie och över hundra inom 15 minuter. På gården finns en festlokal på 400 kvadrat redo att intagas av allt från bröllopsgäster till Rockfester. Vare sig du vill ha en mångkamp, gutniska lekar, cyklar, mc. ridturer eller mera stillsam aktivitet som en föreläsare, tveka inte att kontakta oss för ett upplägg!

Här hittar du mer inspiration ››

MTB Äventyr

MC och MTB

I år kommer vi som vanligt arrangera en mc resa till Island i september och till Marocko i november, men det vi gör mest och bäst under hela året är naturligtvis våra turer på Gotland läs mera på www.mcraft.se.
Om du har en kvart över så kolla gärna på min gode vän Mossbergs skildring av en vecka på vårt kontor i Marocko ››  Filmen baserar sig på en verklig händelse. Kombinera Häst och MC och du har den perfekta upplevelsen för två intressen på samma ställe! Konferera mera!

Lär dig indiansk hästhantering!

I skrivande stund håller vi på att anlägga en ridbana och till våren kommer vi ha celebert besök av en riktig indian! Nämligen Patrik Allori som kommer hit och håller en clinic i indiansk hästhantering. Intresserade kontaktar Ulrika för mer information ulrika@tjaulsgard.se.
Under året är vår målsättning att arrangera flera clinics med olika tränare. Mer info om våra hästaktiviteter och ridturer ››

Plats i stall eller lösdrift
Du som letar permanent eller tillfälliga stallplatser har även möjlighet att hyra box eller lösdriftsplats hos oss.

Gården har fått finare vägar
Under det gångna året har vi jobbat hårt med att frihugga vår gamla ekallé som nu är helt underbar att promenera i. Vi har anlagt en ny väg runt själva gården för att skapa en ännu säkrare miljö för våra besökare och vi har även gallrat skog och lyft fram en gammal forntidsväg från 1800-talet.
Copyright © 2014 MCraft