Copy

LATEN WE BIDDEN VOOR HEN
DIE HET MOEILIJK HEBBEN,
MAAR VOORAL VOOR HEN
DIE MOEILIJK DOEN. 


Herman Finkers


VEGGIE CHALLENGE 


Maart is veggie maand. Daarom delen we graag het vegan gerechtje dat heel veel succes heeft tijdens onze lunches: Tajine met pompoen en kikkererwten.
Je kan het hier terug vinden. 


Wil je graag meer informatie over de veggie challenge, neem dan zeker eens een kijkje op de website VeggieChallenge  VERZORGINGSPRODUCT : FAIR SQUARED BODY AND HAIR SOAP  

De man die op de doosjes van de zepen staat is Mohamad Khiro. Deze man had een zeepfabriek in Aleppo, Syrië. Hij moest zoals velen het land ontvluchten en kwam in Keulen terecht. Daar maakt hij nu bij Fair Squared, volgens het traditionele recept, de bekende Aleppo zeep. Probeerde je de zeep al eens? 

Fair squared brengt ethische producten op de markt die een minimale impact hebben op het milieu. Ze werken hiervoor onder andere samen met Oxfam en Amnesty International. Alle producten van Fair Squared zijn plantaardig, niet getest op dieren én CO2 neutraal. 22 MAART : WERELDWATERDAG 

22 maart werd in de jaren 1990 door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Wereldwaterdag. Op deze dag wil men de bewustwording rond de waterproblematiek vergroten bij de burger. 

Elk jaar staat een ander thema rond water in de kijker. In 2022 ligt de focus op grondwater. Grondwater is in grote mate belangrijk voor het water dat we gebruiken om te drinken, voor de productie van voeding en in industriële processen. Het beschermen en duurzaam gebruiken van grondwater zal in de toekomst heel belangrijk zijn om het hoofd te kunnen bieden aan de klimaatverandering.

Wil je graag meer weten over wereldwaterdag, neem dan zeker eens een kijkje op de website van de VN: World Water Day | United Nations
 Zoals altijd delen we ook nu weer onze lunch voor de komende twee weken. Heb je zin om eens te komen proeven, geef ons dan zeker een seintje, we reserveren graag een portie voor jou.  


 


Laat ons zeker weten als je vragen hebt of inspiratie zoekt! We denken graag mee.

Warme groeten,

Eline & Tilly 
Facebook
Instagram
Website
Copyright © 2021 Geweuneweg, All rights reserved.
Je ontvangt deze e-mail omdat je ingeschreven bent op de nieuwsbrief van Geweuneweg

Our mailing address is:
Geweuneweg BV
Zuidstraat 24
8630 Veurne
058 62 61 63
info@geweuneweg.be

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
geweuneweg · Zuidstraat 24 · Veurne 8630 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp