Copy
Nieuwsbrief december 2015
View this email in your browser
Beste kunstliefhebber, 

Realisme 2016, dé beurs voor hedendaagse figuratie, vindt weer plaats van 20 tot 25 januari in de PTA (Passengers Terminal Amsterdam) aan het IJ.  

Wij bieden u graag een entréekaart aan voor twee personen. 

Graag nog uw aandacht voor drie activiteiten die de komende weken voorafgaand aan de beurs plaatsvinden: 

1. Op 9 en 10 januari Rondleiding in het Rijksmuseum en aansluitend atelierbezoek bij Anneke ElhorstDe relatie tussen beide delen zal tijdens de rondleiding duidelijk wordenEr zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Zie hier voor meer informatie. 

2. Annette Jalilova is in Nederland. Zij ontvangt u eveneens op 9 en 10 januari a.s. in het atelier van Anneke Elhorst. Zie hier voor meer informatie. 

3. Als laatste willen wij u erg graag uitnodigen voor een nieuwjaarsborrel op de beurs in onze stand op vrijdag 22 januari. Bijna alle kunstenaars zullen op die avond van circa 16 tot 20 uur aanwezig zijn om met u onder het genot van een glas over hun werk te praten. 
En natuurlijk maak ik van deze gelegenheid gebruik om u een goed, gezond en inspirerend 201te wensen.  

Wij hopen u te kunnen begroeten in de PTA, weer op de bekende plaats -op de tussenverdiepingin standnummer 6! 

Geïnspireerde groeten,  
mede namens Thea TolsmaAlein van der Staaij en Madelon Rambonnet.

 

In 2015 is er weer veel aandacht geweest voor de kunstenaars in hun atelier. Wij hebben alle deelnemende kunstenaars bezocht en zijn daar op het moment van verzending van deze brief – nog steeds druk mee bezig. Veel nieuw werk werd uitgezocht voor de komende beurs. Anneke Elhorst, George de Decker (B), Peter Hiemstra, Mirian Jacobs, Annette Jalilova (Fr), Saskia Pfaeltzer, Gérard Redoules (Fr), Hans Rikken, Linda Verkaaik en Henk Visser.

Daarnaast heb ik zelf in de afgelopen maanden tweemaal in een vakjury het werk van professionele- en aankomende kunstenaars mogen beoordelen. De eerste maal voor de HannieMein prijs in West-Friesland en in november jl. voor de Zilveren Kei in Hilversum. 

In november ben ik toegetreden tot het bestuur van ARTBREDA, de Kunst en Antiekbeurs die weer plaatsvindt in april 2016 in Breda.

Op de blog hebben we in 2015 ruimte gemaakt voor weder of herverkoop van kunstwerken die ooit in de galerie zijn aangekocht. Kijkt u nog eens goed of er beelden/ schilderijen bij zijn die u zo aanspreken dat u er meer van wilt weten. Wij brengen u dan graag in contact met de huidige eigenaren. Zie hier de werken die het betreft.

Copyright © 2015 Galerie Bianca Landgraaf, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list