Copy
 

Nieuwsbrief iQOUNT

Editie juli 2014

Net voor de zomervakantie willen wij u met onze nieuwsbrief nog even op de hoogte brengen over met name de laatste stand van zaken betreffende de invoering van de werkkostenregeling (WKR) per 1 januari 2015.

Wilt u meer informatie of wilt u een ander onderwerp met ons bespreken, neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Werkkostenregeling definitief van start per
1 januari 2015

Op 3 juli 2014 heeft de Staatssecretaris van Financiën kenbaar gemaakt dat per 1 januari 2015 alle ondernemingen moeten overstappen op de ‘Werkkostenregeling’. Dit heeft grote gevolgen voor u en voor uw administratie.

Graag informeren wij u over deze regeling. Vanzelfsprekend kunnen wij hierbij niet ingaan op de mogelijke specifieke onderdelen voor uw onderneming. Wij verzoeken u hiervoor contact op te nemen met ons kantoor. 
Lees meer
 

Gebruik het iQOUNT-Dashboard en voorspel de financiële ontwikkeling van uw onderneming.

Uw boekhouding vertelt u alles over het verleden, maar weinig over het heden. Laat staan over de toekomst. Met het Dashboard van iQOUNT vertalen wij de beschikbare gegevens uit uw boekhouding in bruikbare informatie voor vandaag en visie voor morgen. Lees meer