Nyheter fra Kystrederiene.
Nyhetsbrev nr. 3 - 2016

Kystrederiene - nytt navn og ny logo

Navnet Kystrederiene er nå tatt i bruk etter å ha blitt godkjent i foretaksregisteret og er innarbeidet på hjemmesiden. Samtidig har den nye logoen med den symboliserte baugen og bølgen avløst den velkjente vikingstavnen fra FR.
Navneendringen ble besluttet på generalforsamlingen i april etter en prosess og er et navn som bedre gjenspeiler medlemmenes virksomhet. Felles for alle medlemmer, uansett sektor, er at aktiviteten drives på kjøl med hjemstad på kysten.

Viktig seier i Høyesterett

Den 14. juni 2016 avsa Høyesterett dom i en prinsipielt viktig sak for medlemmene av Kystrederiene.  
Les mer
 

Samferdselsministeren tar sjøveien

Samferdselsminister Kjetil Solberg-Olsen vil i uken 21-28.juni ta sjøveien langs kysten fra Fredrikstad til Kirkenes.
Les mer
 

125 000 kroner til Redningsselskapet

Redningsselskapet fyller i år 125 år. I denne sammenheng har styret i Kystrederiene besluttet å gi en gave på 125 000 kroner til selskapets barne- og ungdomsarbeid. Pengene vil blant annet gå til innkjøp av en Eliasbåt.
Les mer

Kick-off 25. august!

Vi vil den 25.august markere foreningens nye navn og logo ved en samling på Bergens Sjøfarts-museum. Vi håper å samle medlemmer, samarbeidspartnere og kunder til enkel servering, der blant andre Frank Aarebrot vil snakke om den forsømte sjøveien.
Vi sender ut nærmere informasjon og håper at så mange som mulig vil få dette med seg.

 

Tilgang til flåten

Artic Shipping AS, Førde, kunne 4.juni foreta dåp og presentasjon av sin nye fôrbåt Artic Junior på Vågen i Bergen. Båten er bygd på Bijlsma Lemmer Scheepsbouw i Nederland for langtidskontrakt til Ewos og tilpasset befrakters behov.
Les mer

Tilgang til flåten

Brønnbåten Ro Server ble levert fra Larsnes Mek Verksted i mai til Rostein AS, Harøy, og høytidelig døpt i Florø 18 juni. Båten er bygd etter design fra Skipskompetanse i Måløy  og er på 82.1 meters lengde og kapasitet på 3500 kbm fordelt på to brønner med skyveskott.
Les mer
Copyright © 2016 Fraktefartøyenes Rederiforening, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp