Copy
Nieuwsbrief voor Beveiliging
Periodieke uitgave van Globe Group
View this email in your browser
GlobE-Zine ▪ 
Nieuwsbrief beveiliging en veiligheid

In deze uitgave:
 Nieuwe directeuren | TerugBLIK & vooruitBLIK | NEN 4400-1 certificaten | Evenementenboekje | 

Veilig nieuwjaar!

De Globe Group wenst iedereen een veilig 2016!
Tijd om in onze nieuwsbrief vooruit te blikken op nieuwe projecten en terug te kijken op geslaagde projecten. Ook hebben we een nieuwtje te melden voor wat onze directie betreft en kun je gratis een 'Vooruitblik' ontvangen of sturen wij ons festivalboekje vrijblijvend op.

Nieuwe directeuren Globe

Geheel onbekend zijn ze natuurlijk niet, Mirjam en Ilse Roozegaarde, de dochters van DGA Bennie Roozegaarde, zijn per 1 januari officieel directeur van de Globe Group. Beide vrouwen zijn al jaren aan Globe verbonden en weten door hun jarenlange ervaring uiteraard alle ins en outs van de organisatie. 
Bennie Roozegaarde heeft de Globe Group opgericht in 2002, waarna Ilse hem al gauw volgde en zich in eerste instantie ging richten op de evenemententak van Globe Security. Mirjam voegde zich even later ook bij de Globe Group en nam met name de leiding van BOC Opleidingscentrum op zich.
Door de jaren heen hebben ze op alle fronten bewezen een perfecte aanvulling op elkaar te zijn met een duidelijke visie op het bedrijf en een uitstekende taakverdeling. Samen zijn ze meer dan geschikt om de dagelijkse leiding van Globe op zich te nemen en is het tijd voor Bennie Roozegaarde om een stapje terug te doen. Dit houdt in de praktijk in dat Bennie nog steeds DGA van Globe Group blijft maar dat hij met een gerust hart de dagelijkse gang van zaken aan Ilse en Mirjam overlaat.

Mirjam en Ilse feliciteren? Stuur ze een berichtje via mail / Twitter / LinkedIn of laat wat achter op onze Facebook-site!

NEN 4400-1 certificering


Op donderdag 17 december 2015 was het zover: de gehele dag werden de BV's van de Globe Group aan een onderzoek van de NEN onderworpen. En met veel trots kunnen we u melden dat Globe Security, Globe Security Services en Europe Traffic Support aan alle strenge eisen van de NEN 4400-1 certificering voldoen!

Dit houdt voor uw als klant in dat u zaken doet met een onderneming die zich onderscheidt van malafide ondernemingen en dat u verzekerd bent dat u met een samenwerking met de Globe Group zo min mogelijk financieel risico loopt. 

De NEN 4400-1 norm is een nationale vorm die eisen stelt aan ondernemingen met betrekking tot afdracht van belastingen en sociale premies. Ook test NEN ondernemingen onder andere op: 
  • Personeelsadministratie
  • Loonadministratie
  • Financiële administratie
  • Naleving van de CAO

Door zaken te doen met de Globe Group bent u verzekerd van een veilige keuze!

Privacy onze klanten

Natuurlijk zijn we ontzettend trots op ons steeds groeiende klanten- én personeelsbestand en ook op de mooie 'grote' namen die we hebben mogen verwelkomen in 2015 - maar wij kiezen bewust voor een ingetogenere aanpak richting social media. De privacy van onze klanten staat voorop
en we willen bovendien geen slapende honden wakker maken met de aankondiging wanneer welk object wordt bewaakt door onze beveiligers. Indien u geïnteresseerd bent in onze referenties en ervaring met diverse bedrijven en objecten kunnen we deze uiteraard in een persoonlijk gesprek bespreken.

Vooruitblikken op een veilig 2016

Wij blikken graag met u vooruit op een veilig 2016!
Wilt u ook zo'n mooie 'blik van waardering' van ons ontvangen?
Mail ons voor een afspraak en we komen hem graag brengen!

EVENEMENTEN

Het is nauwelijks voor te stellen nu de drukke decembermaand net voorbij is, maar wij zijn alweer volop bezig met het komende evenementenseizoen! Allereerst staan carnaval en de carnavalsoptochten natuurlijk al voor de deur en diverse ski- en sneeuwparty's maar ook de zomerfeesten en festivals zijn al in voorbereiding!
We hebben speciaal voor organisatoren van evenementen een festivalboekje gemaakt zodat je kunt zien wat wij als Globe Group kunnen bijdragen aan een optimale sfeer en een veilig evenement. Een checklist om te kijken of je wel overal aan gedacht hebt.

Wil jij ook een gratis evenenementenboekje ontvangen? Laat je adresgegevens en de naam van het evenement weten per mail en we sturen er eentje op!
Het nieuwe jaar begint goed voor B.O.C. Opleidingscentrum. Er zijn al aardig wat opleidingen ingepland voor de eerste twee maanden van het jaar. Hieronder een overzicht van welke opleidingen gaan starten:

AGENDA              Start opleiding: 


12 januari 2016     MBO Beveiliger II  (reeks van 6 lesdagen op dinsdag)  VOL
20 januari 2016     Beroepsverkeersregelaar  (2 dagen locatie Arnhem)   VOL
22 januari 2016    
BHV Bedrijfshulpverlening
03 februari 2016    VCA VGM Checklist Aannemers (locatie Arnhem)
16 februari 2016    Beroepsverkeersregelaar  (2 dagen locatie Zelhem)
17 februari 2016    
VCA VGM Checklist Aannemers (locatie Zelhem)

05 april 2016         MBO Beveiliger II (reeks van 6 lesdagen op dinsdag) 


Er zijn nog enkele plekken beschikbaar! Wees er snel bij want aanmelden kan nog beperkte tijd. Meer informatie over ons opleidingsaanbod? Hierrrr....
Volg Globe Group ook op

Globe Group ▪ Ericaweg 22-26 ▪ 7021 PB Zelhem
Tel.: 0314-351220 ▪ E-mailinfo@globegroup.nl

Copyright © 2016 Globe Group, All rights reserved.
unsubscribe from this list