Copy
Klarer du å se for deg hvordan det kan bli?
At det kan være vanskelig å kjøpe en leilighet som man bare har sett tegninger og 3D-illustrasjoner av – det forstår vi godt. Derfor er det veldig kjekt at vi nå kan ta potensielle kjøpere med inn i byggene, slik at de kan oppleve utsikten og kjenne på romfølelsen.

Det er fortsatt en del måneder igjen til leilighetene er innflyttingsklare, men kanskje klarer du å se for deg hvordan det kan bli til slutt. – Hvor ville jeg hatt sofaen? – Hvor kan leksepulten stå på barnerommet? – Hadde det vært fint med ei kjøkkenøy her, mon tro? ...

Velkommen på visning 13. desember mellom 15.30 og 16.30.
Møt opp i salgslokalet i Dusavikveien 37 og få utlevert verneutstyr før vi går ned til visningen. Vi skal jo inn på en byggeplass, så det er visse sikkerhetsregler vi må følge.

Vi har plukket ut 3 leiligheter i forskjellige størrelser som vi tar dere med i, men er du mer interessert i en av de andre leilighetene som er til salgs – så fikser vi nok en tur innom der også.

Et lite tips: Det er utetemperatur selv om vi er "inne", så det er nok lurt å ta vinterjakken på :-)

Fortsatt interessert?
Du får denne invitasjonen fordi du står på vår liste over interesserte, potensielle kjøpere. Hvis du ikke lenger ønsker å stå på denne listen kan du bruke linken i bunnen av denne mailen for å stryke deg av listen.

Til de som allerede har kjøpt
Hvis du allerde har kjøpt leilighet hos oss, beklager vi "forstyrrelsen". De som har kjøpt leilighet har tidligere blitt invitert til visning i sine leiligheter. Gikk du glipp av det? Fortvil ikke – det vil sikkert komme flere slike anledninger.


Velkommen på tirsdag – vi gleder oss til å få besøk!
Byfjordparken AS, Clipperveien 2, 4077 Hundvåg
byfjordparken.no

BYFJORDPARKEN - ET GMC-PROSJEKT

unsubscribe from this list    update subscription preferences