Copy

Nieuws van Uitgeverij Nobelman

18 maart 2019
 

 
Nieuwe boek van Uitgeverij Nobelman | Al onze boeken zijn te bestellen via de boekhandel en online.
L.J.K. Setright, A day to remember, hardcover met stofomslag.

De columns die L.J.K. Setright in de jaren 90 schreef voor het Nederlandse autoblad Gran Turismo (destijds een uitgave onder redactie van Gerrit Brand) zijn gebundeld in een fraaie hc uitgave met stofomslag. Het boek is ook als e-book verkrijgbaar. Taal: Engels. L.J.K. Setright was een excentriek man, met zijn lange haar en baard, maar altijd onberispelijk gekleed in een pak met das. Hij overleed in 2005. Gerrit Brand schreef een voorwoord in het boek dat een aantal leuke recensies kreeg, o.a. in het Nederlandse blad Top Gear, het Engels Classic & Sportscar en het Amerikaanse Veloce Today. Bekijk hier de fraaie reportage op Veloce Today.

A day to remember. 116 pag | hc w dustjacket | ISBN 9789491737305 |€ 19,95 -  ook als e-book ISBN 9789491737299 | € 9,95.
 
Meer info over het boek
Sprititualiteit | Anita Kentie schreef boek over lichter en liefdevoller leven
Het boek van Anita Kentie over mindfulness/spiritualiteit, Vrijheid in verbinding is goed ontvangen. De belangstelling voor boeken als deze waarin mensen op zoek zijn naar zingeving is nu eenmaal groot. Het boek geeft op beknopte en heldere wijze weer wat het betekent om tegelijkertijd vrij en verbonden in het leven te staan. Wat het van ons vraagt, wat ons erbij helpt en wat ons in de weg kan staan.
Het resultaat is een overzichtelijke gids die uitnodigt tot zelfonderzoek en tot het vinden van je eigen weg.

Vrijheid in verbinding, 180 pagina’s | ISBN 9789491737411 | €12,95.
Meer info over het boek
Wat communiceren betekent. Een essay over communicatie.
Communicatieadviseur Frank Regtvoort schreef een essay over zijn vak, communicatie. We hebben er een prachtig gebonden uitgave van gemaakt, die in vakkringen hét onderwerp van gesprek is. Een boek voor iedereen die met ‘communicatie’ in de breedste zin van het woord bezig is. Voor organisaties en professionals.
Dit essay vertelt het nooit eerder opgeschreven, universele verhaal van communiceren: wat het is en wat het doet. Het verhaalt over werk van bedrijven en (overheids)organisaties dat beroepshalve wordt gedaan om te communiceren. Communiceer je vanuit een ander belang dan het primaire organisatiebelang, dan schaadt dit de organisatie. Veelal niet vandaag of morgen, maar wel vroeger of later…
Velen die op de communicatievelden ronddwalen hebben aan dit essay meegewerkt. Uit hun kennis, inzichten, ervaringen en wijsheid – en de antoniemen daarvan – is dit verhaal ontstaan.

Wat communiceren betekent, een essay | hardcover met stofomslag |  gebonden | 80 pagina’s | ISBN 9789491737428, € 16,95. Leverbaar vanaf 10 februari.
 
Meer informatie over het boek

Thalenpark, Jerrie de Boer. Essays, columns, beschouwingen
.
De Drachtster schrijver Jerrie de Boer verzamelde zijn schrijfsels in een boek met tekeningen van Roelof Wijtsma  en een voorwoord door niemand minder dan Pieter Huistra. Deze schrijft: ‘De verhalen die voor je liggen zijn de persoonlijke en unieke waarnemingen van mijn oud- teamgenoot en jeugdvriend Jerrie. We hebben jarenlang in hetzelfde voetbalteam gespeeld. De kameraadschap die daar is ontstaan, duurt de rest van ons leven voort. 
Mooie reportage over het boek en de schrijver in o.a. de Drachtster Courant https://drachtstercourant.nl/artikel/993494/thalenpark-boek-over-de-boer-bal-boys-en-beatles.html
 
Thalenpark, Jerrie de Boer, ISBN 9789491737411 | 268 pagina’s | € 19,95.
Meer info over het boek
De Amerikaan van Gerrit Brand
verschijnt 24 mei
 Op 24 mei a.s. verschijnt de vierde roman van Gerrit Brand.

Het is 1969. De eerste mens op de maan. De jeugd in opstand tegen het gezag. No more war. Flowerpower. De Amerikaan is een caleidoscopische roman, die zich afspeelt op het platteland in het oosten van Nederland. Gerrit Brand  schildert op onnavolgbare wijze hoe het leven daar op de kop komt te staan als femme fatale Carmen, afkomstig van een woonwagenkamp, haar entree maakt.  Een en ander leidt onontkoombaar tot een apocalyptische ontknoping. 

Omslag- en boekontwerp Sven Schriever | De Amerikaan verschijnt op 24 mei 2019 | Hardcover met stofomslag | 236 pagina’s | ISBN 9789491737480 | Uitgeverij Nobelman € 21,95.
 
 
Meer info over het boek

Our mailing address is:
info@nobelman.nl
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 www.nobelman.nl
Uitgeverij Nobelman
Emdenweg 3
9723 TA GRONINGEN

                                                         

T:  06 50831593
E: info@nobelman.nl
W: www.nobelman.nl
 

You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Uitgeverij Nobelman · Emdenweg 3 · Groningen, Groningen 9723 TA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp