Copy
Verwacht-editie van nieuwsbrief Uitgeverij Nobelman

Verwacht bij Nobelman

April 2017: Nuria door Ineke Bakker

Nuria, het debuut van Ineke Bakker, wordt op 29 april gepresenteerd. Nuria is een spannende roman over een vrouw die vanuit haar innerlijke kracht de confrontatie aangaat met een duister verleden.

De presentatie op 29 april wordt gehouden in de Blauwe Boerderij. De Blauwe Boerderij is een onderneming van Ineke Bakker voor verschillende activiteiteiten in de kunst en cultuur sector. 

U bent van harte welkom!

29 april 16.00 aanvang
De Blauwe Boerderij
Lindenhof 2
Groningen

Mei 2017: Het onvoltooide leven van Thomas

Deze psychologische roman van René Willemsen gaat over twee vrienden, Thomas en Henri. Ze ontmoeten elkaar en al snel blijkt dat ze veel interesses delen. Ze wandelen graag en bespreken belangrijke gebeurtenissen uit hun levens.
Thomas draagt een trauma en schuldgevoel met zich mee dat hij in Parijs in de meidagen van 1968 heeft opgelopen. Henri is een einzelgänger die al vroeg de weg naar de filosofie (van Spinoza) heeft gevonden. Hij probeert tijdens wandelingen Thomas te winnen voor zijn filosofie (humanisme) zodat hij zijn schuldgevoel kan afwerpen.

Het boek komt eind mei uit bij Uitgeverij Nobelman.

November 2017: Nederlandse vertaling Nationalstrasse

De Tsjechische schrijver Jaroslav Rudiš is een gevestigde naam in zowel zijn thuisland als in Duitsland. Hij leeft als kunstenaar in Berlijn en Praag, waar hij werkt als schrijver, journalist, acteur en muzikant. Begin 2016 brachten wij zijn roman Het einde van de punk in Helsinki waar lovende recensies over werden geschreven.

De meest recente roman van Rudiš Národní třída verscheen al in het Duits: Nationalstraße. Uitgeverij Nobelman heeft de rechten voor de vertaling in het Nederlands verworven. De titel van het Nederlandse werk is nog niet bekend.

Het boek verschijnt november 2017, houd de website in de gaten voor meer informatie.
Nu te bestellen bij Nobelman
Copyright © 2017
Uitgeverij NOBELMAN
All rights reserved

 
Contact
Uitgeverij Nobelman
Emdenweg 3
9723 TA GRONINGEN

T:  06 50831593
E: info@nobelman.nl
W: www.nobelman.nlThis email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Uitgeverij Nobelman · Emdenweg 3 · Groningen, 9723 TA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp