Copy
H GRANTEX πατάει φρένο... στην Πόλη!
Κάντε κλικ εδώ για να το διαβάσετε online
Στην Κωνσταντινούπολη πάτησε φρένο και φέτος η GRANTEX και παρέμεινε 4 ημέρες, από τις 9 έως τις 12 Απριλίου, δίνοντας δυναμικά το “παρών” για τρίτη φορά στην Automechanika που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο TUYAP στο Beylikdüzü / Büyükçekmece.
Grantex Stand in Automechanika
Η GRANTEX, σε ένα φιλικό περίπτερο σύγχρονης αισθητικής, παρουσίασε στους επισκέπτες τα προϊόντα της και υποδέχτηκε τους ήδη υπάρχοντες πελάτες της. Ταυτόχρονα είχε την ευκαιρία να διευρύνει περαιτέρω την πρόσβασή της στη σημαντική αγορά της Τουρκίας, στην οποία έχει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα για περισσότερα από 7 χρόνια έχοντας ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών, αλλά και να κάνει σημαντικές επαφές για είσοδο σε νέες αγορές.
Η ομάδα της Grantex και συνεργάτες
Η φετινή συμμετοχή στην έκθεση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς καθώς παρουσιάσαμε στο κοινό, εκτός από τα προϊόντα μας, τη νέα εταιρική ταυτότητα της GRANTEX, μετά από 15 χρόνια, αλλαγή που αποτελεί φυσικό επακόλουθο του εκσυγχρονισμού της. 
Η Grantex έλαβε μέρος στην έκθεση με ανανεωμένο stand

Ίδιο όνομα, νέα αισθητική προσέγγιση.
Με όχημα τη νέα μας εικόνα και αξιοποιώντας το όνομα και την αξιοπιστία μας, συνεχίζουμε δυναμικά στις νέες προκλήσεις Οι πελάτες μας αποτελούν για εμάς πηγή έμπνευσης και δημιουργίας και θέλουμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους και να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες τους.
Automechanika Istanbul posterΗ Automechanika είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση για την αυτοκινητοβιομηχανία της Τουρκίας και κατέχει επάξια μία σημαντική θέση στη δυναμική αυτή αγορά, συγκεντρώνοντας επαγγελματίες του κλάδου στο σταυροδρόμι της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Κεντρικής Ασίας. Η διεθνής αυτή εμπορική έκθεση πραγματοποιείται από το 2001 και αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα συναλλαγών και πληροφοριών για τη διεθνή αυτοκινητοβιομηχανία. Η 9η Automechanika της Κωνσταντινούπολης πέτυχε φέτος νέο ρεκόρ καθώς συγκέντρωσε 46.382 επαγγελματίες επισκέπτες, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους 1.667 εκθέτες από 41 χώρες να συναντηθούν, σε ένα χώρο 40.516 τ.μ., με πελάτες τους αλλά και να διευρύνουν το δίκτυο συνεργατών τους.
Οι εκθέτες παρουσίασαν προϊόντα από έξι διαφορετικές κατηγορίες: ανταλλακτικά & εξαρτήματα, ηλεκτρονικά συστήματα, αξεσουάρ & βελτίωση, επισκευή & συντήρηση, συστήματα & τεχνολογία πληροφορικής & διαχείρισης και σταθμούς εξυπηρέτησης αυτοκινήτων, επιτυγχάνοντας μία παραγωγική και εποικοδομητική συνεργασία με τους επισκέπτες.
Φέτος προστέθηκαν και νέες ενότητες όπως Λιπαντικά, Ελαστικά και Μπαταρίες φορτηγών.
Η αξιοπιστία και το κύρος της έκθεσης επαληθεύεται και από την υποστήριξη πολλών αναγνωρισμένων ενώσεων του κλάδου όπως: AASA (Automotive Aftermarket Suppliers Association), APRA (Automotive Parts Remanufacturers Association), ASA (Federal Association of Manufacturers and Importers of Automobile Service Equipment, Germany), EGEA (European Garage Equipment Association, Belgium), HDMA (Heavy Duty Manufacturers Association), MEMA (Motor& Equipment Manufacturers Association), OAC (Overseas Automotive Council), TAYSAD (Association of Automotive Parts and Components Manufacturers, Turkey), YPG (Independent Aftermarket Development Association Turkey), ZDK (German Federation for Motor Trades and Repairs), ΤΟΒΒ (Union of Chambers and Commodity Exchanges of Turkey) και KOSGEB (Small and Medium Enterprises Development Organization).
Facebook
Website
YouTube
Vimeo
Grantex QR CodeCopyright © 2015 GRANTEX S.A., All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences