Copy
5 juli 2018
 
Samen staan we sterk(er)

Brief Koolmees; intensievere controle op schijnzelfstandigheid 

In een brief die de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Wouter Koolmees, en de Staatssecretaris van Financiën, Menno Snel op 22 juni 2018 naar de Kamer hebben gestuurd, werd zoals beloofd, de uitwerking van de route naar inwerkingtreding van de wetgeving ter vervanging van de Wet DBA uitgelegd. Voornaamste punt; intensievere controle op schijnzelfstandigheid. Daarnaast geeft de minister aan dat er tijd voor nodig is om de regels omtrent zzp-schap goed vorm te geven...

Link: | Meer informatie |

Kifid opent klachtenloket zakelijk krediet voor zzp'ers 

Vanaf 1 juli 2018 kunnen naast consumenten ook kleinere mkb-ondernemers en zzp’ers terecht bij Kifid, het klachteninstituut voor financiële dienstverlening. Heeft een kleinere ondernemer een klacht over zijn financiering en lost de bank dit niet naar tevredenheid op, dan is Kifid het toegankelijke en deskundige alternatief voor een gang naar de rechter.

Link: | Meer informatie |

Webinar 'Welke oudedagsregeling past bij u' nu terug te kijken

In de vorige nieuwsbrief boden wij u de kans om een webinar over oudedagsvoorziening te volgen, met als onderwerp: "Welke oudedagsregeling is interessant voor mij als ondernemer? Ontdek welke regeling het beste bij jou past!"

Niet iedereen die dat wilde, heeft deze webinar live kunnen volgen. Een ieder die de webinar alsnog wil zien kan daarvoor onderstaande link aanklikken.

Link: | Naar de webinar |

Nieuw: combipakket Handboek Zelfstandigen en Belastingwijzer

Met het handboek Zelfstandig zonder Personeel 2018 en de Belastingwijzer voor Zelfstandigen 2017 of 2018 heeft u alle expertise in huis om succesvol als ondernemer te zijn. De twee boeken worden in één pakket geleverd en daarmee een stuk voordeliger.
 
Bestel hier uw pakket

Wist u dat?

  • Onze verzekeringsadviseurs u graag te woord staan als u advies wilt of vragen heeft over verzekeringen.
  • U bij ZZP Nederland cursussen voor ondernemers kunt volgen met korting bij o.a. de LOI? Lees meer
  • ZZP Nederland i.s.m. Informer software een gratis online cursus boekhouden aanbiedt? Lees meer
  • ZZP Nederland samenwerkingsverbanden heeft met meerdere organisaties die opdrachten voor zzp'ers aanbieden? Viad (voor ingenieurs), Bouwmaat, Jellow (zakelijke dienstverlening) en ZP&Co (bedrijfsleven).
Twitter
Facebook
LinkedIn
Website
Copyright © 2018 ZZP Nederland, Alle rechten voorbehouden


Wilt u zich afmelden voor deze nieuwsbrief?
Klik dan op deze link

U kunt hier uw gegevens en voorkeuren voor de nieuwsbrief wijzigen.