Copy
10 januari 2019
 
Samen staan we sterk(er)

Wat verandert er voor ondernemers in 2019?

De Eerste Kamer heeft op 18 december 2018 ingestemd met ruim 60 belastingmaatregelen voor burgers en bedrijven. Sommige van deze maatregelen hebben rechtstreekse invloed op zzp'ers. Via onderstaande link lees je de maatregelen die het meeste effect hebben op ondernemers.

Link: | Meer informatie |

Ideeën voor goede voornemens in het nieuwe jaar

Het begin van een nieuw jaar betekent vaak ook het begin van goede voornemens. Heb je altijd al je administratie zelf willen doen maar stel je dit steeds uit? Wil je nu eindelijk je verzekeringen op orde brengen? Wil je nu eindelijk je algemene voorwaarden voor 2019 goed voor elkaar hebben? ZZP Nederland helpt je bij het behalen van jouw goede voornemens op ondernemersgebied in 2019. Hier tref je het overzicht met diensten waarmee jij je goede voornemens gaat bereiken.

ZZP Nederland biedt abonnees gratis AVG-startpakket

Veel zzp’ers voldoen nog niet de privacywet (AVG). Niet uit onwil, maar omdat veel ondernemers niet weten hoe en waar ze moeten beginnen. Om daar verandering in te brengen biedt ZZP Nederland al haar abonnees nu gratis toegang tot het Privacy Zeker startpakket. Bewustwording is namelijk de eerste stap om de privacyzaken op orde te krijgen. Met Privacy Zeker Start krijg je de zeer praktische e-learning ‘privacy op de werkplek’. Daarnaast krijg je een gratis privacy check, privacy updates en toegang tot jouw eigen datalekregister, plus ondersteuning van privacy-experts in het geval van een datalek.
 
Link: | Meer informatie en aanmelden |

Zzp'er met wisselend inkomen? Pas je voorlopige aanslag aan!

Verwacht je aanzienlijk meer of minder te gaan verdienen in 2019? Dan kan dat gevolgen hebben voor de hoogte van je voorlopige aanslag. Geef daarom je geschatte inkomen door aan de Belastingdienst. Dit kan ook gedurende het jaar. Zo kom je bij de aangifte inkomstenbelasting over 2019 niet voor verrassingen te staan.

Link: Meer informatie

Tips voor kennis- en netwerkevents

Ook in 2019 zijn er weer voldoende mogelijkheden om te netwerken en kennis op te doen, hieronder enkele tips:
Twitter
Facebook
LinkedIn
Website
Copyright © 2019 ZZP Nederland, Alle rechten voorbehouden


Wil je je afmelden voor deze nieuwsbrief?
Klik dan op deze link

Je kunt hier jouw gegevens en voorkeuren voor de nieuwsbrief wijzigen.