Copy
                                                      Taarten    Cupcakes     Workshops     Feestjes                                       
  • Nieuwsbrief juni 2013
     

15 juni: Vaderdag workshop 
cupcakes met frisse eetbare bloemen

Hoera, de eerste eetbare bloemen zijn uit de grond! De natuur loopt ruim een maand achter maar er is gelukkig meer dan genoeg prachtigs om mee te versieren.
Op zaterdag 15 juni geef ik de workshop "Cupcakes met eetbare bloemen". We gaan dan aan de slag met de bloemen die nu in de mooie tuin van landgoed Eyckenstein bloeien zoals damastbloem, viooltjes en roomse kervel. Leuk om samen met vader te doen! Of moeder met kinderen en de cupcakes dan cadeau doen op Vaderdag 16 juni!!
Natuurlijk mag je ook 'gewoon' mee komen doen en lekker de cakes voor jezelf houden of delen met iemand anders.

Cupcakes workshop

Wat gaan we doen? We beginnen in de Orangerie van het landgoed Eyckenstein met een lekker stukje versgebakken taart en iets te drinken. Ondertussen vertel ik over het plukken van de eetbare bloemen.
Dan gaan we de tuin in en vertelt boer Luuk over biologisch tuinieren en een stukje geschiedenis over de historische tuin. Daarna plukken we de bloemen waar we mee gaan werken. En als er al wat fruit groeit, plukken we dat ook.
De cupcakes staan al klaar en deze gaan we vullen met een heerlijke biologische jam. Vervolgens kleuren we botercreme met een natuurlijke kleurstof en brengen dat aan op de cupcakes. Nu kunnen we gaan versieren met de zelfgeplukte bloemen en vers fruit. Als er nog tijd over is, kunnen we nog wat bloemetjes versuikeren voor later gebruik thuis. Je gaat naar huis met zes vrolijke en lekkere cupcakes en een informatieblad over eetbare bloemen! 
De workshop is op zaterdag 15 juni van 14.00 tot 16.00 uur op landgoed Eyckenstein in Maartensdijk. De kosten zijn 45,00 euro. Voor een kind betaal je 2,50 extra.
Je kunt je inschrijven via info@didicakes.nl of  www.didicakes.nl/contact.
 
Hartelijke groet en hopelijk tot ziens,
Didi Steen

Deze nieuwsbrief ontvangt u omdat u ooit een workshop bij DidiCakes heeft gevolgd, een taart besteld of op een andere manier contact had. Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kunt u zich onderaan de pagina uitschrijven. (unsubscribe from list)

Wil je meer informatie over deze leuke workshop? Klik dan hier.

Liever een andere dag deze unieke workshop volgen? Dat kan! Kijk hier voor data.


DidiCakes is gevestigd in Utrecht.
www.didicakes.nl
info@didicakes.nl
06-21.41.63.20
KvK 54475988 
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Pinterest
Pinterest
Copyright © 2013 DidiCakes, All rights reserved.
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp