Copy
                                                      Taarten    Cupcakes     Workshops     Feestjes                                       
  • Nieuwsbrief december 2013
     

Winterworkshops
 

Nu de bloemen niet meer bloeien, heb ik weer alle tijd voor andere leuke workshops. Er is een gevarieerd aanbod voor beginners en gevorderden. Zo kun je bv. een tas- of stapeltaart leren maken, aan de slag met Royal Icing of koekjes versieren. Kijk voor alle workshops en data op mijn website.
Als er iets van jouw interesse tussen zit, stuur dan even een mailtje naar info@didicakes.nl. Ook kunnen we een datum prikken die jou goed uitkomt. Omdat het niet altijd lukt om een groepje van acht te vormen, geef ik deze winter ook thuis workshops aan maximaal vier personen. 

Succesvolle start van taarten en cupcakes met eetbare bloemen

Eetbare bloemen 

Zoals de meesten van jullie al weten, begon ik afgelopen lente met een nieuw aanbod op taarten en cupcakegebied: decoreren met eetbare bloemen! Voor die tijd heb ik veel geleerd over de bloemen, twee geweldige locaties gevonden en workshops bedacht. 
Ik ben zeer tevreden over het eerste halfjaar! Zelfs de pers pikte het op en stond ik o.a. in De Libelle, Margriet en enkele lokale bladen. Verder ben ik geïnterviewd door radio M Utrecht en mocht mijn zoon David een prachtige bloementaart maken voor het kinderprogramma NOON. Daarnaast vroeg een aantal websites of ze me mochten vermelden zoals Stylight. Binnenkort komt DidiCakes ook nog op de app van Zoover over leuke uitjes in Nederland. Aan aandacht geen gebrek dus!!
 

Workshops

Verder mocht ik hele leuke deelnemers ontvangen in de mooie tuinen van landgoed Amelisweerd en Eyckenstein. Van jong tot oud proefden en plukten de mooie bloemen. Ik heb ervan genoten om de groepen te begeleiden en zoveel creatieve uitingen te zien! 
 

Opdrachten

Naast de workshops kreeg ik een leuke opdrachten binnen voor verschillende bruiloften en feesten. Dat mijn (biologische) taarten en cupcakes aanslaan, maakt me heel blij! Ik hoop er in het volgende jaar veel te mogen maken!!
 

Toekomst plannen


In de wintermaanden ga ik weer schrijven. Mijn 'oude' vak blijft namelijk lokken.... Ik ga aan de slag met een boek over 'Bakken en decoreren met eetbare bloemen'. Hier ga ik veel informatie voor verzamelen en recepten uitproberen. 
Op termijn ga ik op zoek naar een fotograaf en vormgever om alles in een prachtig boek te gieten. Ook zal ik hulp nodig hebben bij het maken van de recepten en het proeven ervan. Als het zover is, doe ik een oproep voor proefpersonen. Als je daarvoor in aanmerking wilt komen, hou dan mijn facebookpagina en twitter goed in de gaten. Fijn als je me 'liked'!!


Amelis'Hof

Momenteel werk ik ook aan nieuwe workshops voor 2014. In tuinderij Amelis'Hof bij Bunnik komt een buitenkeuken en een leemoven. Hier ga ik zeker veel gebruik van maken. Denk maar eens aan bijvoorbeeld heerlijke salades, pannenkoeken, pizza's, boter en broodjes met vers geplukte eetbare bloemen, kruiden en groenten! 
Ook het geld voor een historische kas is binnen! We kunnen dus ook binnen zitten als het regent of iets kouder wordt. Draag je deze inspirerende plek een warm hart toe, kijk dan eens op hun site voor meer info. Ik verheug me nu al op de nieuwe groepen! Maar eerst nog een mooie winter door!
Fijne feestdagen!
Didi 


Deze nieuwsbrief ontvangt u omdat u ooit een workshop bij DidiCakes heeft gevolgd, een taart besteld of op een andere manier contact had. Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kunt u zich onderaan de pagina uitschrijven. (unsubscribe from list)

Wil je meer informatie over de leuke nieuwe workshops? Klik dan hier.

Inschrijven kan via de site of per mail.

---------------------------------

Wist je dat DidiCakes op verzoek ook gluten- en/of lactosevrije taarten en cupcakes maakt? Zo kan iedereen genieten van mijn heerlijks en meedoen aan de workshops!!

---------------------------------
 

Cadeaubon

 
Een workshop, taart of cupcakes cadeau geven? Dat kan! Ik verkoop leuke bonnen van elk gewenst bedrag.
Gewoon even een mailtje sturen en het wordt geregeld.

---------------------------------

DidiCakes is gevestigd in Utrecht.
www.didicakes.nl
info@didicakes.nl
06-21.41.63.20
KvK 54475988 
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Pinterest
Pinterest
Copyright © 2013 DidiCakes, All rights reserved.
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp