Copy
                                                      Taarten    Cupcakes     Workshops     Feestjes                                       
  • Nieuwsbrief januari 2013
     

Dit is de eerste nieuwsbrief van DidiCakes en ik wil u graag een prachtig en creatief 2013 toe wensen. Deze brief ontvangt u omdat u ooit een workshop bij mij heeft gevolgd, een taart besteld of op een andere manier contact had. Als u deze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen, kunt u zich onderaan de pagina uitschrijven. (unsubscribe from list)


Eetbare bloemen taart & cupcakes

Exclusieve biologische workshops

In dit nieuwe jaar is het tijd voor een geheel nieuw workshopaanbod. In samenwerking met twee historische moestuinen organiseer ik vanaf mei unieke workshops. Eigenlijk ga ik hiermee terug naar waar ik begon: biologisch gebak! Ik ben heel blij en trots dat de twee tuinderijen van landgoed Eyckenstein in Maartensdijk (landgoedgroenten en agneskruiden) en tuinderij Amelis'Hof van landgoed Amelisweerd in Bunnik willen meewerken aan mijn plannen.

Ik ga twee verschillende workshops aanbieden. Eentje met biologische taart en de andere met biologische cupcakes. De workshops bestaan niet alleen uit het maken van heerlijk en mooi gebak maar ook uit een rondleiding door de bijzondere tuinen. Het is tevens mogelijk om voor of na een workshop een biologsche lunch of high tea te nuttigen.
 

Indeling workshop

*Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
*Introductie
*Rondleiding door de tuin met teler
*Informatie over eetbare bloemen
*Plukken van seizoens fruit en bloemen
*Vullen en versieren van de taart/cupcakes
 

 

Taarten workshop

De taarten zijn al gebakken en staan na het plukken klaar. De biscuittaart gaat u doorzagen en vullen met heerlijke biologische jam naar keuze en frisse botercreme. Ook het fruit en de eetbare bloemen gaan in en op de taart. Het resultaat is een prachtig en lekker pronkstuk dat u in een taartdoos mee naar huis neemt.


Cupcakes workshop

De cupcakes leert u vullen met jam uit de tuinderij. Vervolgens spuit u toeven van botercreme op de cakes en versiert u deze met bloemen en fruit. U gaat naar huis met zes vrolijke en lekkere cupcakes. Deze workshop is ook heel geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. Leuk om samen met uw (klein)kind te doen!

Na afloop krijgt u een klein boekje mee met recepten en informatie over de eetbare bloemen.
U kunt zich inschrijven voor de eetbare bloemen workshops via info@didicakes.nl of via www.didicakes.nl/contact.
Op de website vindt u meer informatie, de prijzen en de agenda voor verschillende cursussen. Vanaf 10 personen kunt u uw eigen dag en tijdstip afspreken.

De workshops met fondanttaarten blijven natuurlijk ook gewoon doorgaan (in HIPraven, Utrecht).
Een bloementaart of cupcakes bestellen kan vanaf de lente ook!!

Hopelijk tot ziens in Maartensdijk of Bunnik!!

Hartelijke groet, Didi Steen

Ik stel het zeer op prijs als u eventuele belangstellenden op de hoogte brengt van mijn activiteiten. Zowel particulieren als bedrijven.
In de lente komt DidiCakes met bijzondere nieuwe workshops met biologische taarten en cupcakes.Klik hier voor de data en prijzen.

DidiCakes gaat samenwerken met:

Tuinderij Eyckenstein
Maartensdijk

Tuinderij Agneskruiden
Maartensdijk

Tuinderij Amelis'Hof
Bunnik

DidiCakes is gevestigd in Utrecht.
www.didicakes.nl
info@didicakes.nl
06-21.41.63.20
KvK 54475988 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Pinterest
Pinterest
Copyright © 2013 DidiCakes, All rights reserved.
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp