Copy
september  2020  

 
Bekijk PUUR - aandacht voor jezelf in de browser
CLAYDAY
Reinigen

Na alle zon, zee, strand, lekkere ijsjes en hapjes is je gezicht wel toe aan een heerlijke dieptereiniging! 

De roze gekleurde Cleansing Clay van hannah, voorziet jouw huid van een ware detox behandeling. De twee 100% natuurlijke kleisoorten waar deze Clay uit bestaat, zorgen voor een effectieve zuivering van de huid door de opname van afvalstoffen, onzuiverheden en overtollig talg. Heb jij deze al eens geprobeerd? #SundayClayDay

Peelen 

Nu het alweer september is, gaan we langzaam naar de herfst toe. En dus wordt het weer tijd om te peelen, de zomer heeft namelijk zijn sporen achter gelaten. Om je huid lekker actief te houden, is het belangrijk om regelmatig te peelen en te stimuleren. Door te peelen (de dode huidcellen te verwijderen) help je de weg vrij te maken naar een gezonde en zachte huid. En dat willen we! 
De Enzymatic Skinpeeling is ook goed te gebruiken bij een gevoelige huid en geeft een heerlijk zacht prikkelend gevoel.

Hydrateren kun je leren
Hydrateren
Na een zonovergoten zomer kan je huid ook wel wat vocht gebruiken.Fijne lijntjes zijn meer zichtbaar en je huid voelt droog aan. 

HYDRATEREN KUN JE LEREN
Check je huidcoach voor deze toffe actie: bij aankoop van 2 x het Hydro Mask, ontvang je de hannah waterfles CADEAU! 

De waterfles neem je makkelijk overal mee naar toe, zodat je aan de voorgeschreven 2 liter water per dag komt. Het Hydro Mask kun je gebruiken als masker. Wist je dat deze ook heel mooi werkt als after sun of als basis voor de nachtverzorging?

BEAUTYPORTRET MONIQUE SMIT
foto en tekst: www.talkiesmagazine.nl 
Om eerlijk te zijn was ik hiervoor een beetje laks. Maar ik ben inmiddels ook een dertiger, dus sinds een paar jaar ben ik mijn huid goed gaan verzorgen. Je huid wordt natuurlijk ook ouder. Nu gebruik ik producten van hannah. Daar hebben ze mijn huid eerst getest en gekeken naar wat ik tekortkom bijvoorbeeld qua vitamines. Aan de hand daarvan hebben ze producten gekozen die bij mijn huid passen. Nu heb ik echt iedere ochtend vijf verschillende flesjes, die ik op een bepaalde volgorde opdoe. En ik sluit altijd af met een factor voor de zon – ook in de winter.’

SCHOONHEIDSBEHANDELING‘
Hannah! Ze behandelen mijn hele gezicht. Soms doet het wel een beetje pijn, maar ik merk écht dat het helpt. Ik heb één keer in de vier à vijf maanden een afsprak bij mijn hannah-coach.
 
Deel Deel
Tweet Tweet
Mail Mail
Telefoonnummer - 06 53426886
PUUR aandacht voor jezelf op Facebook
Website
E-mail
Copyright © 2020 , All rights reserved.


mijn voorkeur wijzigen of uitschrijven voor deze mailing.

Email Marketing Powered by Mailchimp
PUURaandachtvoorjezelf.nl