Copy
1 van 21 Speedmailen Tips
Bekijk deze e-mail in je browser
Begin met Speedmailen in 3 simpele stappen
Welkom bij de 21 Speedmailen Tips en Trucs. Dit is een serie korte berichten die je helpen het meeste uit Speedmailen te halen.

We zullen je deze tips de komende weken druppelsgewijs toesturen. Ontvang je ze op een gegeven moment liever niet meer? Daar hebben we alle begrip voor. Klik dan op “unsubscribe” onderaan om je af te melden.
In deze eerste tip herinneren we je nog even kort hoe je je mailbox in drie simple stappen klaar kunt maken voor Speedmailen

1. Maak de Speedmailen mappen aan

(Rechter muisklik op je mailboxnaam in de mapstruktuur, selecteer “Nieuwe Map”.
Geef je mapjes de volgende namen:
'1 BEWAREN'
'2 DOEN DEZE WEEK'
'3 LATER/MISSCHIEN'
'4 WACHTEN OP'
'Zolderarchief'
2. Sleep alle mapjes die je eerder zelf hebt aangemaakt naar de map "Zolderarchief".

Wees gerust, je legt ze alleen maar uit het zicht. Je kunt er nog steeds bij en, nog belangrijker, de zoekfunctie [Ctrl-E] ook.
3. Maak je inbox klaar voor Speedmailen met de 'Terug van Vakantie actie'.

De 'Terug van Vakantie' actie is een snelle manier om een achterstand bij te werken. Hoe snel dat gaat? Dat hangt er van af hoe snel je de 'Wet van Twee Keer Vervelen' inzet. Het gaat als volgt:

1e etappe: Begin bovenaan. Alles wat in 2 minuten kan gaat naar 2 DOEN DEZE WEEK. Ga hiermee door tot je je verveelt

2e etappe: Stop met sorteren en ga alleen nog maar vissen naar taken. Dit doe je met je muis, alle mails die geen taken zijn laat je staan, ga door tot je je weer verveelt, nu pak je in 1x alle resterende mails op [Ctrl+A] en verplaatst ze naar 1 BEWAREN.

3e etappe: Ga nu terug naar 2 DOEN DEZE WEEK en verwerk alle 2 minuten mails. Als je hier klaar mee bent ben je weer helemaal bij!
 

We zeggen het nog maar eens: wanneer je in je inbox bent, ben je daar alleen maar om de e-mails te sorteren. Het werken aan de taken in de e-mails gebeurt daarna. De enige uitzondering zijn de 20-seconden (smartphone) / 2-minuten (computer) taken.

In de komende drie weken zul je elke dag een tip van ons krijgen om je te inspireren en stimuleren bij het Speedmailen. Gebruik de folders, de sneltoetsen en de wekelijkse check. Voor je het weet, heb je er een goede gewoonte bij!

Heb je nog vragen of suggesties, stuur ons dan gerust een mailtje.
Op naar een lege inbox!

Share
Tweet
Share
Email Handyman
Keizersgracht 264
Amsterdam, NH 1016 EV
Netherlands

Add us to your address book

www.speedmailing.com
SPEEDMAILEN is een handelsmerk van Email Handyman

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferencesor unsubscribe from this list