Copy
7 van 21 Speedmailen Tips
Bekijk deze e-mail in je browser
Tip van de E-mail experts "Maak eens een praatje!"
We maken allemaal wel eens deel uit van een e-mailconversatie die maar door blijft gaan. Meestal staan er meerdere mensen op de adreslijst en wordt er slechts door een paar actief bijgedragen. Al snel zie je door de bomen het bos niet meer. In die situatie is het beter om even de koppen bij elkaar te steken voor een kort overleg.
Waarom?

Gesprekken maken vaak een einde aan aannames en zijn een efficientere manier om helderheid in een situatie te brengen dan een lange keten van berichten. Op die manier kom je vaak meer te weten en verminder je het risico een one-issue discussie te creëren terwijl meerdere dingen aandacht nodig hebben.
En nu?
Als je een bericht ontvangt waarvan je denkt dat een gesprek het beter oplost dan een mailtje, plan een korte bespreking voordat het (verder) uit de hand loopt.
Hoe?
In je Outlook Agenda kun je uitnodigingen aanmaken door de e-mail naar de Agendaknop te slepen. Dit kopieert de informatie van de e-mail naar de uitnodiging. Voeg de genodigden toe, pas de tijd aan (vaak is een kwartier of half uur genoeg) en verstuur. Kijk even of er nog andere actiepunten in het bericht zitten en sorteer de e-mail dan naar je actiefolder.
Ben jij je postvak IN de baas?
We zijn altijd nieuwsgierig naar zaken en vragen die e-mailgebruikers bezighouden. Heb jij iets dat je dwarszit op e-mailgebied? Stuur ons een mailtje en we laten je weten hoe wij het zouden aanpakken.
 
Share
Tweet
Share
Email Handyman
Keizersgracht 264
Amsterdam, NH 1016 EV
Netherlands

Add us to your address book

www.speedmailing.com
SPEEDMAILEN is een handelsmerk van Email Handyman

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferencesor unsubscribe from this list