Copy
11 van 21 Speedmailen Tips
Bekijk deze e-mail in je browser
Zoeken als een pro - #2
De sneltoets om in Outlook te zoeken is [Ctrl-E]. Soms krijg je daarmee teveel berichten te zien om het bericht waarnaar je zoekt snel te vinden. Als je regelmatig meer dan één scherm vol met zoekresultaten krijgt, gebruik dan de volgende tips:
 
Gebruik deze tools om nog sneller resultaat te boeken:
  1. Gebruik de filterknoppen. In de meeste versies van Outlook verschijnen deze bovenaan je scherm - onder het “Zoeken” menu - zodra je de zoekfunctie gebruikt. Hiermee kan je de zoekresultaten snel verfijnen. Als je zoekt naar een bijlage, probeer dan de bijlagenknop. En klik op de pijl naast “Deze Week” om een passend tijdperk te kiezen.
     
  2. Zoek op de juiste plaats. Kijk naar het bereik van je zoekopdracht, links in het zoekmenu. Zoek je in alle mailboxen, of alleen in de huidige map? Soms kunnen mensen een e-mail niet vinden, omdat deze is verplaatst naar de agenda. Dit los je op door “Alle Outlook-items” aan te klikken.
     
  3. Uitschakelen met het min “-“ teken. Soms zie je dat het zoekresultaat veel hits oplevert met e-mails van een andere bron (nieuwsbrieven) of naam. In dat geval kan het handig zijn om met een - te beginnen met direct erna het woord of de naam. Alle mails met dit woord worden dan niet getoond. (Dit trucje werkt overigens ook in Google!)
 
Nuttige tip? Als je iemand kent die hier zijn of haar voordeel mee kan doen, stuur deze e-mail dan gerust door.

 
Share
Tweet
Share
Email Handyman
Keizersgracht 264
Amsterdam, NH 1016 EV
Netherlands

Add us to your address book

www.speedmailing.com
SPEEDMAILEN is een handelsmerk van Email Handyman

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferencesor unsubscribe from this list