Copy
8 van 21 Speedmailen Tips
Bekijk deze e-mail in je browser
Gebruik 99ers tijdelijke projectmappen
Werken ze goed voor je, de vier actiemappen? Meestal gaat het vrij snel al makkelijker. De actiemappen spreken dan ook voor zich:

1 BEWAREN
2 DOEN DEZE WEEK
3 LATER/MISSCHIEN
4 WACHTEN OP

Maar soms werk je aan een project waarvoor het handig zou zijn om alle informatie tijdelijk op één plek te hebben. Daar hebben we de 99ers voor.
 
Wat?
99ers zijn tijdelijke mappen voor vastomlijnde projecten, evenementen of initiatieven. Je gebruikts 99ers om berichten op te slaan zodat je ze allemaal op een plaats hebt zonder dat je moet zoeken tussen talloze andere berichten.
Waarom?
Voor sommige situaties is het handig om ALLE berichten bij elkaar te hebben. Dan hoef je de zoekmachine niet te gebruiken en vermijd je het risico dingen bij het zoeken over het hoofd te zien. Voorbeelden zijn tips en ideeën voor een toekomstige vakantie, arrangementen voor een afdelingsevenement or ontvangen bijdragen een een opkomend rapport.
Hoe?
Maak een map een (rechtermuisklik op je mailboxnaam) selecteer “Nieuwe Map” en geef een naam beginnend met "99” en dan de projectnaam. Hierdoor komt de 99er meteen onder je bestaande actiemappen te staan.

Wanneer berichten binnenkomen, sorteer je ze als gewoonlijk. Pas wanneer je ze normaalgesproken naar “1 BEWAREN” zou sorteren, sorteer je ze in plaats daarvan naar de 99er met [Ctrl+Shift+V]. Druk dan net zo vaak op “9” totdat je bij de gewenste 99er uitkomt. Als je geen nieuwe berichten meer voor de 99er ontvangt kun je de 99er archiveren in Zolderarchief.
 
Nuttige tip? Als je iemand kent die hier zijn of haar voordeel mee kan doen, stuur dit gerust aan ze door.
 
Email Handyman
Share
Tweet
Share
Email Handyman
Keizersgracht 264
Amsterdam, NH 1016 EV
Netherlands

Add us to your address book

www.speedmailing.com
SPEEDMAILEN is een handelsmerk van Email Handyman

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferencesor unsubscribe from this list