Copy
21 van 21 Speedmailen Tips
Bekijk deze e-mail in je browser
Je bent er. Nu vooral doorgaan!
Wow, we zijn er! Leuk dat je de Speedmailen uitdaging bent aangegaan. We hopen dat de tips je helpen om meer effectief te zijn. En vooral hopen we dat de Speedmailen methode je meer grip heeft gegeven over de niet-aflatende stroom e-mail.

“Het verschil zit ‘m in de kleine dingen die je elke dag doet."
 
Oefening baart kunst

Elke dag word je weer een stukje beter in het Speedmailen. De kunst zit hem in het volhouden. We hebben ons best gedaan om dat zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken. Je hebt je Postvak IN om te sorteren, je ongestoorde(!) actiemappen om in te werken en je tip-bar om je sorteerbeslissingen snel te kunnen nemen.
 
Ga vooral door op de ingeslagen weg. Waar je kunt, deel de tips ook met anderen. Wat werkt voor jou zal hoogstwaarschijnlijk ook voor anderen werken. En als ze hulp nodig hebben op hun Speedmailenpad dan helpen we graag.
 
Snelle oplossingen

Ter aflsuiting vind je hieronder nog een paar tips voor de meest voorkomende vragen:

Je Postvak IN sorteersessies duren te lang?
  • Gebruik je Tip bar om snelle sorteerbeslissingen te maken. Gebruik de sneltoetsen voor snel sorteren. Denk aan je rol en taak in Postvak IN: alleen sorteren.
  • Check hoe goed je je houdt aan de 2-minuten regel. Heb je te veel 2-minuten berichten? Zet je filter voor snelle antwoorden dan op 1 minuut.
Raakt je map DOEN DEZE WEEK te vol?
  • Gebruik de wekelijkse check om je het sorteren te verbeteren. Ben je regelmatig te optimistisch over wat je gedaan kunt krijgen? Probeer dan wat pro-actiever te zijn in het delegeren of “Nee” zeggen tegen je contacten.
  • Als je verouderende berichten vindt in DOEN DEZE WEEK, zet ze in een andere actiemap, of archiveer ze.
  • Misschien ben je te gemakkelijk geweest in de 2-minuten regel en heb je daardoor te veel actiepunten in je map DOEN DEZE WEEK. Plan een uur in om een goede stapel kleine acties af te ronden, of zet ze in de map LATER.
Hebben we nog wat gemist? Stuur ons een mailtje en we gaan ons best doen om je te helpen en het op te lossen.

 
Stuur ons een e-mail
Wishing you an empty inbox every day for many years to come,
Email Handyman.


 
Share
Tweet
Share
Email Handyman
Keizersgracht 264
Amsterdam, NH 1016 EV
Netherlands

Add us to your address book

www.speedmailing.com
SPEEDMAILEN is een handelsmerk van Email Handyman

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferencesor unsubscribe from this list