Copy
Huub Pragt Egyptoloog
Hallo <<First Name>>,

Dit bericht verstuur ik naar een kleine groep Egypte-belangstellenden die mogelijk geïnteresseerd is in deelname aan de reis 'Faraonisch Egypte'.
Ondanks de geringe omvang van het reisgezelschap heb ik besloten om deze bijzondere reis toch door te laten gaan.
Vanaf maandag 17 februari 2014 gaat deze twaalfdaagse culturele rondreis door Egypte onder mijn leiding van start. We bezoeken de piramides van Gizeh en Sakkara en het Serapeum waar gigantische basalten sarcofagen voor de heilige Apisstieren staan opgesteld.
We verblijven vijf dagen in Loeksor met bezoeken aan de tempel van Karnak en de Loeksortempel. Op de westoever van de Nijl bezoeken we de tempel van koningin van Hatsjepsoet te Deir el-Bahri en bezichtigen we de schitterend gedecoreerde graven van de farao's in het Dal der Koningen. We maken een dagexcursie naar de tempels van Abydos en Dendera. Een bezoek aan het graf van koningin Nefertari vormt het hoogtepunt van deze bijzondere reis. Via de tempels van Edfoe en Kom Ombo reizen we naar het zuiden tot aan Assoean. Een dagexcursie voert ons zelfs nog zuidelijker naar de tempels van Aboe Simbel.
De boekingstermijn voor deze bijzondere reis naar Egypte is officieel gesloten. Het is echter nog steeds mogelijk om in te schrijven voor deze reis. Dit is afhankelijk van de vliegtickets die nog eventueel beschikbaar zijn.
Kijk voor meer informatie onder: Faraonisch Egypte.

Vriendelijke groet,
Huub Pragt
Copyright © 2014, All rights reserved.