Copy
Joost Drijver | Degelijk Design Update
Bekijk deze nieuwsbrief in de browser

Beste lezer,

In 2015 heb ik niet stilgezeten. Middels deze nieuwsbrief wil ik graag inzicht geven in de afgeronde projecten.

Een overzicht:

Yarden

Gedurende het hele jaar verzorg ik de display-advertisement voor Yarden Uitvaartzorg. Van animatiebanners(-) tot aan banners om hoogte van de premie te kunnen berekenen. Deze uitingen worden uitgeserveerd over verschillende netwerken op het internet. Grote kans dat je een uiting bent tegengekomen.

Bekijk hier een overzicht!

Beursplein 1

Beursplein 1 verzorgt met elke dag tientallen nieuwsberichten en research over de Beurs het Beursnieuws vanaf Damrak te Amsterdam. Voor Beursplein 1 mocht ik de website realiseren.

www.beursplein1.nl

Vermeulen Verpakkingen

Vermeulen Verpakkingen bestaat sinds 1769 (!). In samenwerking met Innovatio heb ik haar logo vernieuwd en het ontwerp van hun nieuwe website + webshop verzorgd. Binnenkort online.

Veiligheidsregio Groningen

In samenwerking met Hans Klamer van Veiligheidsregio Groningen ontwikkel ik een infographic over het gasnet van Groningen. Deze infographic neemt de lezer mee langs het gasnet met alle informatie die daar bij komt kijken.

Rond september zal de infographic zichtbaar zijn op mijn website

TSN Thuiszorg

Inmiddels draait het intranet van TSN Thuiszorg volop. Daarom ontwikkelen we door aan het systeem met enkele uitbreidingen.

Meer weten?

Youpp

Youpp is een planner die speciaal ontwikkeld is voor de horeca. Door middel van bepaalde software wordt onder andere de personeelsplanning voor horecaondernemers eenvoudiger en overzichtelijker gemaakt. (Een planner speciaal voor de horeca Dat is Youpp) (Software die het voor de horecaondernemers personeel plannen makkelijker maakt) Voor Youpp mocht ik de interface van de software verzorgen en de website realiseren.

www.horecaplanneryoupp.nl

Onderneem't

Onderneem't is gericht op de wijze waarop een digitaal platform zich offline manifesteert. Een netwerk voor bedrijven en freelancers. Door middel van een magazine, zowel gedrukt als digitaal, vertellen ondernemers wat hen bezighoudt en wat hun drijfveren zijn. Een grote eer dat ik voor Onderneem't het ontwerp voor het magazine mag verzorgen.

Bekijk meer

Bedankt voor het lezen!

Groet,

Joost Drijver | Degelijk Design
E: joost@degelijkdesign.nl
T: 050 210 36 95
M : 06 30 60 43 96

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2015 Degelijk Design, All rights reserved.


Uitschrijven    Gegevens updaten 

Email Marketing Powered by Mailchimp