Copy
Degelijk Design Nieuwsbrief Maart 2017
Bekijk online

Beste lezer, 

Degelijk Design is het jaar 2017 op stormachtige wijze begonnen. Hier ben ik overigens enorm blij mee. Via deze nieuwsbrief wil ik jullie op de hoogte stellen van de projecten waar ik me de afgelopen periode mee bezig heb gehouden. Dit is echter maar een greep uit de vele werkzaamheden die ik verricht. Nieuwsgierig naar wat Degelijk Design nog meer doet? Meld je dan aan voor de Facebookpagina van Degelijk Design.

Beurs.nl

Onebusiness is een toonaangevend mediabedrijf gevestigd in Amsterdam en is met A-merken als Elsevier Weekblad, Elsevier, Juist, Beleggers Belangen en Beurs.nl de marktleider in haar segment. Onebusiness heeft Degelijk Design benaderd om haar label Beurs.nl een upgrade te geven middels het voorzien van een nieuwe vormgeving. Het ontwerp is thans afgerond en is klaar voor implementatie.

Infographics

Ik heb een passie voor grafisch ontwerp, maar ik hou eveneens van data en rekenen. Vorenstaande komt mooi samen in de infographics die ik met enorm veel plezier ontwerp. Ik vind het prachtig om informatie in een Excel-bestand te ontvangen van de opdrachtgever en daar een grafisch beeld uit te creëren. Dit doe ik zowel in opdracht als op eigen initiatief. Ook dit jaar heb ik alweer een aantal fantastische infographics mogen ontwerpen.

Diensten Geestelijke Verzorging

In opdracht van WoWWW is Degelijk Design gevraagd om het grafisch ontwerp voor de nieuwe website van de Geestelijke Verzorging van Defensie te verzorgen. Het ontwerp is inmiddels afgerond en naar verwachting zal de website begin juli gelanceerd worden.

Blockchain Hackathon

In februari jl. vond de DutchChain Hackathon plaats in de Big Building te Groningen. Met 500 deelnemers de grootste Blockchain Hackathon van de wereld. Voor dit evenement heeft Degelijk Design alle branding mogen verzorgen.

Tot zo ver deze update! Bedankt voor het lezen en mocht je me een keer uitnodigen voor een kop koffie, ik kom nooit met lege handenGroet,

Joost
Geen nieuwsbrief meer ontvangen?
Uitschrijven


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Degelijk Design · Coendersweg 20 · Groningen, Groningen 9722 GG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp