Copy
Goed nieuws:
De INSpirator van de avond is bekend: Peter R. de Vries.

Beste abonnee, 

Bij deze nodig ik u van harte uit voor ons eerste Diner Pensant van 2017. Deze zal plaatsvinden op 30 januari in Amsterdam.

Vanuit INS zetten wij ons in voor de kunst van het samenleven. En juist aan dát samenleven lijkt het steeds meer te ontbreken. Daarom hebben wij dit jaar ervoor gekozen onze nieuwjaarsreceptie uit te breiden tot een Diner Pensant, met thema: Hoop voor de toekomst?

Het belooft een mooie en bijzondere avond te worden, vol inspirerende gasten uit politiek, academie en het maatschappelijk middenveld. Een diner pensant is een combinatie van dineren en (samen) filosoferen.

Wij geloven er heilig in dat het belangrijk is om gezamenlijk antwoorden te vinden voor onze gedeelde uitdagingen, zoals verdeeldheid en verharding in de samenleving. Daarom kiezen wij vanuit INS voor thema's die raken aan de kunst van het samenleven.  

Hieronder treft u meer informatie over het programma, sprekers en aanmeldingen. Bij het bekijken daarvan zult u (beter) begrijpen waarom ik hoop dat u erbij zult zijn.

 


Saniye Calkin

directrice

Nieuwjaars Diner Pensant
Hoop voor de toekomst?

Samenleven. Een ideaal om naar te streven? Of verworden tot een nachtmerrie en waar wij de hoop voor moeten opgeven? De laatste tijden schipperen velen gevoelsmatig tussen deze twee uitersten. Hoogste tijd om het hier uitgebreid over te gaan hebben.

Ik meld mij aan!

Uitgebreidere informatie

Wat is er gebeurd met de idealen die wij decennialang hebben gekoesterd en waar zo hard voor is geknokt sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog? Is er nog ruimte voor idealen, is er nog ruimte voor hoop? Kunnen we nog zien en horen wat de angsten en de wensen van ‘de ander’ of onze ‘medemensen’ zijn?

Platform INS zet zich in voor de kunst van het samenleven. Juist dat laatste, samenleven, lijkt steeds meer onder druk te staan. Met de verharding in de samenleving, die al jarenlang lijkt te groeien, is er ook een kil klimaat ontstaan in Nederland en daarbuiten. Wat er toe heeft geleid dat het uitsluiten van hele groepen mensen tegenwoordig als normaal wordt beschouwd. Al deze gebeurtenissen zullen de agenda van de komende verkiezingen bepalen. En de jaren daarop.

Tijdens onze Nieuwjaars Diner Pensant willen we graag stil staan bij het thema ‘Hoop voor de toekomst?’ Het wordt een rijk gevuld programma waarin we onder het genot van een diner over samenleven en hoop in gesprek gaan. Dat wisselen we af met inspirerende verhalen én een talkshow met spraakmakende gasten over hoop, motivatie en dromen voor het nieuwe jaar.

~ KICK OFF ~
Landelijke Kunst van het Samenleven diners
 
Dit diner is tevens de kick-off van 'de Kunst van het samenleven diners'. Gedurende het hele jaar zullen deze in het hele land met diverse samenwerkingspartners plaatsvinden.

Programma

U komt toch ook?

Hopelijk zien wij u onder ons op 30 januari. Zou u zich willen aanmelden via de knop hieronder?

Tot dan!

Ik meld mij aan!
Volg ons op Facebook
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Twitter
Meer info op de website
Meer info op de website
Copyright © 2017 Platform INS.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld.

Wilt u iets wijzigen?
U kunt uw voorkeuren updaten of hier uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp