Copy
Vorige week wilde ik jou vanuit het zonnige New York live onderstaande mailen, omdat ik niet wilde dat je dit zou missen, maar helaas werkte de techniek niet mee. Daarom mail ik je nu achteraf, vergezeld met heerlijke regen buiten.

(Voordat ik over New York vertel, nog even kort dit: op 10 oktober vindt het Nationaal Integratiediner in Rotterdam plaats. Als je daarbij kunt zijn, zien we je graag onder ons. Alle info vind je hier.)

Nou, vorige week waren wij als partner aanwezig bij de United Nations General Assembly (UNGA) conferentie  en stonden wij stil bij de hoofdvraag: Hoe gaan we de wereldwijde doelen van de Verenigde Naties bereiken in 2030 wat betreft sociale inclusie? 

Dit is uiteraard een hele uitdaging, maar met interessante vooraanstaande sprekers uit de hele wereld, stonden wij daarbij stil.

Je kunt de ontwikkelingen helaas niet meer live volgen, maar je kunt wel de bijdrage van prof. Han Entzinger bekijken en lezen. Professor Entzinger is een van de personen die destijds het woord 'allochtoon' heeft bedacht en is als deskundige op het gebied van Migration and integration studies verbonden aan de Erasmus universiteit.

(Ohja: Op 4 november komt speciaal uit New Delhi professor Alam om te spreken over zijn nieuwste boek over Fethullah Gulen en Hizmet. Dit is het resultaat van ruim 10 jaar onderzoek en is écht een aanrader. Je vindt op onze site alle nodige info.)

Hopelijk zien we jou tijdens onze programma’s op 10 oktober en 4 november
Een hele fijne dag nog! 

Saniye Calkin

directrice


 

Don't want to receive any newsletters anymore?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Platform INS · Arlandaweg 92 · 14.6 · Amsterdam, Zh 1043EX · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp