Copy
Bekijk deze mail in uw browser

StUF koppeling voor Digitale Postkamer naar zaaksysteem

Voor het aanmaken van zaken in het Zaaksysteem gebruiken veel gemeentes een webservice. In veel gevallen zijn de berichten naar de webservice gebaseerd op de StUF standaard van KING.

De consultants van BMConsultants hebben voor deze webservice een standaard StUF koppeling ontwikkeld. Hiermee wordt het mogelijk om tijdens het scanproces nieuwe zaken automatisch in het zaaksysteem aan te maken en daarna het document aan de zaak te koppelen.

De gebruikers kunnen tijdens het valideren van de documenten blijven doorwerken. Het nieuwe Zaaknummer is direct beschikbaar.

Meer weten? Neem contact met ons op

Webservices maken zonder programmeren

In juni 2013 heeft Kofax Kapow Technologies overgenomen. Het Kapow Big Data Integration Platform maakt het mogelijk om zonder programmeren op een snelle, eenvoudige manier informatie uit interne en externe databases, websites, portals en bedrijfssystemen te combineren tot overzichtelijke relevante (bedrijfs)informatie. 

Snel en flexibel toegang tot data van elke oorsprong
Het is belangrijk dat uw organisatie op een snelle en flexibele manier toegang heeft tot alle mogelijke informatie uit diverse beschikbare bronnen. Met het Kapow Big Data Integration Platform wordt dit mogelijk gemaakt en automatiseert u handmatige taken. Hierdoor beschikt uw organisatie continu over de meest actuele informatie.
Download brochure

E-mails slim verwerken met de E-mail Connector

Met onze E-mail Connector kunt u e-mails en attachments op dezelfde wijze verwerken als documenten die op papier uw organisatie binnen komen.

De bestandsformaten die aangeboden kunnen worden zijn: PDF, Tiff, Word, Excel, txt, rtf en HTML, zowel in kleur als zwart-wit. Daarnaast biedt verwerking van e-mails door de E-mail Connector een aantal geavanceerde opties, zoals automatische herkenning van meta-data en automatische controle op ontbreken van bijlagen en afhandeling hiervan (keuze uit diverse opties).
Lees verder
Download rapport Emailmanagement

Agenda

22 t/m 24 september

Training KTM Digitale Postkamer
Op deze data wordt voor de eerste maal de training Kofax Transformation Modules voor Digitale Postkamer gegeven. Vanwege de grote interesse is de training op 4, 11 en 12 december weer ingepland. 
 

donderdag 2 oktober

Regiobijeenkomst Lochem
In samenwerking met de gemeente Lochem en BECIS organiseren wij een Regiobijeenkomst onder het motto "Kennis moet je delen". Thema van de middag is "Hoe faciliteer je je organisatie als DIV".
 

dinsdag 7 oktober

Training Kofax Capture Dagelijks Beheer voor Applicatiebeheer
Instapcursus voor Applicatiebeheerders Kofax.
 
Contact opnemen
Trainingsagenda
Share
Tweet
Forward to Friend
Volg BMConsultants op Twitter
BMConsultants op LinkedIn
Website BMConsultants
Neem contact met ons op per e-mail
Films BMConsultants op YouTube
Copyright © 2014 BMconsultants, All rights reserved.
 Schrijf u uit van deze lijst    Werk uw gegevens bij 

Email Marketing Powered by Mailchimp