View this email in your browser

Workshop dierfotografie in het Bayerischer Wald

Beste Fotovrienden,
 
Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer naar het Bayerischer Wald. Maar doordat erzoveel mensen een tweede keer meegaan zat de eerste week gelijk al vol.
 
Daarom heb ik er voor gekozen om er een tweede week aan vast te knopen. Het gaat om de datum 21-01 t/m 26-01-2016. Er zijn nog maar 3 plaatsen beschikbaar. Dus mocht je zin en tijd hebben meld je dan via deze link aan. Klik hier.

Deze workshop geef ik al meer dan 10 jaar en daardoor ken ik het gebied als of het mijn eigen achtertuin is! Ik zal je naar plekken brengen die je zelf nooit zou vinden.
Het Bayerische Wald is voor mij de uitgelezen plek om je te leren waar je op moet letten, hoe je een goede foto van bijvoorbeeld een beer, wolf of een lynks moet maken. Maar omdat we er een aantal dagen achter elkaar bezig zijn, kan ik je echt een op een de aandacht geven, die je nodig hebt.
In het verleden zijn er mensen met me mee gegaan die alleen hun camera konden aanzetten en toen we weer naar huis gingen alle facetten van de fotografie onder de knie hadden.
Het Bayerische Wald is een gigantisch groot bos met daarin enorme dierverblijven. Denk zeker niet dat het een dierentuin is, want daar zijn de verblijven veel te groot voor! In deze verblijven liggen grote rotsblokken en omgevallen bomen met paddenstoelen erop. De perfecte setting om er een dier mooi te fotograferen.
De afgelopen 10 jaar ga ik met al mijn groepen naar het zelfde pension. De familie waar we verblijven is zo ongelofelijk gastvrij! Niets is ze te veel en de kamers zijn er altijd heerlijk schoon.
Ik zeg altijd, goed eten en goed slapen en gezelligheid is het belangrijkste van deze trip! Want dan komen de foto’s vanzelf!
Vooral in de winter vind ik het daar enorm fijn om te zijn. Even niet de drukte van Nederland, maar de rust van de besneeuwde bergen.
Ik heb in de afgelopen jaren al heel veel mensen hier mee naar toe mogen nemen en er is tot op heden nog nooit iemand geweest die het er niet naar zijn zin heeft gehad. Sterker nog, bijna iedereen die in winter mee gaat kiest er ook voor om in de herfst nog eens mee te gaan, en andersom.
Lees gerust de reacties van de deelnemers op mijn site.
Dus zat je er al eens over te denken om met mij mee naar Duitsland te gaan, dan zou je dat nu kunnen doen! En ik weet 100% zeker dat je hier geen spijt van zult krijgen! Want op dit moment ligt er een groot pak met sneeuw! Schitterend om daar een wolf of een Lynks in te fotograferen. Maar ik zelf zou er al voor de schitterende landschappen naar toe rijden.
Maar er is natuurlijk nog veel meer te doen! Wacht niet te lang met boeken! Want er zijn nog maar een paar plaatsen vrij!
 
Mocht je meer over deze trip te weten willen komen, breng even een bezoekje aan mijn site.
Klik hier voor meer informatie.
Vriendelijke groeten en veel fotoplezier!
 
Marco de Paauw
Professioneel natuurfotograaf
www.wildlifeimages.nl
 
Copyright © 2015 Wildlife Images, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp