View this email in your browser

Workshop Schuilhut fotografie

Beste fotovrienden,
 
Zoals sommigen van jullie al weten, ben ik de afgelopen twee jaar bezig geweest met het perfectioneren van mijn bosschuilhut.
Het heeft ons echt bloed zweet en tranen gekost om deze plek zo te maken dat het eigenlijk een fotoparadijsje is geworden! En ja, het zijn echt bloed zweet en tranen geweest om hem te bouwen!
Tijdens de voorbereidingen is er nog een heel ernstig ongeluk gebeurd! Bij het slaan van een van de palen vloog de bovenkant van de grote houten hamer eraf. Het blok hout van ongeveer 3 kilo vloog met een enorme knal hard tegen het hoofd van mijn beste vriendin en assistente Kaaitje aan. Direct zakte ze in elkaar en kwam er een enorme bult op haar slaap te staan. Ze is een paar keer flauw gevallen, dus hebben we haar als een dolle naar het ziekenhuis gebracht. Na uitgebreid onderzoek mocht ze gelukkig weer mee naar huis. Ze heeft wel enorm geluk gehad! Want volgens de artsen heeft het maar een centimeter gescheeld of ze was dood of verlamd geweest. Dus het heeft echt heel veel moeite gekost om deze plek zo mooi te krijgen!
Deze plek en hut wordt gesponsord door Oome Raamsdonk BV! Dit is hetzelfde bedrijf dat ook de schuilhut op 14 meter hoogte bij de zeearenden in de Biesbosch heeft gesponsord.
Niet meer nodig dan een 200/300 mm lens!
 
Maar nu is het eindelijk zover, dat ik hier mijn workshop wil gaan geven. Ik heb er al een keer eerder met een groep van mijn meest trouwe fotografen proef gedraaid en toen zijn er echt hele mooie foto's gemaakt. Veel van jullie hebben geen 500 of 800 mm telelens. Daarom heb ik hier de opstelling zo gemaakt dat als je een 200 of 300 mm lens hebt, je hier schitterende foto's kan maken! De vogels komen hier vlak voor je op een meter of twee drinken en wassen. Zelfs als je niet fotografeert, is het super leuk om er te zitten. Mocht je nu wel een dikke telelens hebben dan is, dat ook geen enkel probleem! Dan pas ik hier gewoon de opstelling op aan. Er komen heel veel verschillende vogels, van pimpelmeesjes en de roodborst tot de havik en de buizerd. Maar zoals jullie weten, het is en blijft natuurfotografie, dus het is telkens weer een verrassing!
Waarom deze workshop!   
 
De reden waarom ik deze workshop organiseer, is omdat ik best vaak de vraag krijg, maar hoe kom jij zo ongelooflijk dicht bij de dieren? Nou door het gebruik van een schuilhut en heel veel voorbereidingen! Maar zoals jullie weten vind ik het super leuk om mensen te laten genieten! Maar heb je niet de kennis en de plek om dit soort fotografie op te zetten, dan bied ik je nu de mogelijkheid om in mijn bosschuilhut dit soort schitterende foto's te komen maken! Het is elke dag iets anders, en doordat ik er zelf bij zit, zal ik waar nodig tips en advies geven waar je op zou moeten letten om de perfecte foto te maken.
De workshop is ingedeeld in twee delen van 3 uur. Als lunch zal ik natuurlijk weer zorgen dragen voor mijn wereld beroemde pannenkoeken. Deze zullen we gezellig met elkaar in het bos eten. Kortom, een hele gezellige dag met veel mooie foto's die geschikt is voor ieder niveau natuurfotograaf! Mocht je dit leuk vinden wacht dan niet te lang met boeken! Want ik verwacht dat het zo vol zal zitten! Er zijn tenslotte maar 5 plaatsen beschikbaar! Mocht je nu de pech hebben dat je er net niet bij zit, stuur me dan even een mail met de vraag of ik je op de lijst wil zetten voor de volgende workshop? Dan krijg je voordat ik de nieuwe datum bekend maak een berichtje zodat je de kans krijgt om eerder te boeken.
Voor deze eerst keer hebben we een speciale kortingsactie bedacht! Vul tijdens de betaling deze code in: Schuilhut24012015  en je betaalt geen 165,- euro maar 150,- voor deze workshop.
Datum: 24-01-2015
Boeken: klik hier!
Vriendelijke groeten en veel fotoplezier!
 
Marco de Paauw
Professioneel natuurfotograaf
www.wildlifeimages.nl
Copyright © 2015 Wildlife Images, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp