View this email in your browser

Vroege vogel workshop
met de boot in de Biesbosch

Beste fotovrienden,
 
Al vele van jullie zijn al eens met me op pad geweest en dan hoor ik vaak, eigenlijk zouden we met de workshop iets eerder moeten starten.
En daar hebben ze natuurlijk ook 100% gelijk in! De vroegste vogels pakken tenslotte de lekkerste wormen. Speciaal voor deze vogels organiseer ik deze tocht.
De afgelopen maanden ben ik zelf ook zeer regelmatig super vroeg de Biesbosch in gegaan en dan kom je zoveel meer tegen!
Elke keer weer kwam ik er een aantal bevers tegen. Een keer zag ik er zelfs 5 in een kwartier.
De kans dat je bijvoorbeeld een bever tegen komt voor de zonsopkomst, is denk ik 80% groter.
Nu zou je zeggen dan begin je toch elke workshop rond deze tijd. Echter dan vermoed ik, dat mijn boot maar voor de helft gevuld zal zitten. 
Dus organiseer ik nu voor de echte diehards onder ons deze vroege vogel workshop.
Tijdens deze trip zullen we niet alleen de dieren van de Biesbosch fotograferen, maar ook zullen we de zonsopgang proberen te vangen.
Hopelijk hebben we een mooie zonsopgang met wat grondmist op het water.
Kijk, en dit zijn dan van die momenten dat je gelijk denkt, nu weet ik waarom ik zo vroeg ben opgestaan! Dit is het verschil tussen een leuke foto of een wereld plaat!
Datum:
04-07-2014

Tijd:
5:00 tot 12:00

Prijs:
Inclusief koffie/thee wat lekker en een lunch bestaande uit de wereldberoemde zelfgebakken pannenkoeken
135,-

 
Boeken: Klik hier
 
Deze workshop zal eerst niet op mijn site vermeld worden om jullie, mijn vaste deelnemers de kans te geven om als eerste te boeken.  
Ik weet dat er best een aantal onder jullie zijn die dit erg leuk zullen vinden. Daarom zou ik jullie willen aanraden om niet te lang te wachten met boeken.
Voor degene, die niet super vroeg van huis willen vertrekken, heb ik de samenwerking met hotel restaurant de Brabante Biesbosch. Zij geven een leuke korting. Dus mocht je hier gebruik van willen maken, neem dan telefonisch contact op en vraag naar Pieter en vermeldt dan wel dat je met mij op pad gaat. Je betaalt dan geen 99,- maar 79,- voor een kamer. 
http://www.brabantsebiesbosch.nl/
Vriendelijke groeten en veel fotoplezier!
 
Marco de Paauw
Professioneel natuurfotograaf
www.wildlifeimages.nl
Copyright © 2014 Wildlife Images, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp