Copy
Schrijf nu in voor de onderstaande rally's.
View this email in your browser
De meest uitdagende rally van Nederland, geënt op de legendarische Brabant Grensrit. De Omloop van Brabant telt mee voor het Nederlands ampioenschap.
schrijf hier in voor de Omloop van Brabant of klik voor meer informatie
Gezellige echte 'kaartleescompetitie', 6 rally's in de omgeving van Apeldoorn. Inschrijven kan met auto's van alle bouwjaren. Ervaring met kaartlezen is niet noodzakelijk. Voor ervaren kaartlezers is er de sportklasse. Bij voldoende interesse geven we een kaartlees cursus per editie vooraf.
schrijf hier in voor de caferallycompetitie of klik voor meer informatie
Alweer de 4e editie van de Hanzestedenrally. De Hanzestedenrally telt mee voor het Nederlands kampioenschap van de DHRC. Deze editie voert ons door de uitgestrekte landerijen van het mooie noorden van Nederland.
schrijf hier in voor de Hanzestedenrally of klik voor meer informatie
De prostaat? Daar praat je als man niet makkelijk over. Uit schaamte, maar vooral ook door onwetendheid. Toch is het belangrijk om meer over de prostaat te weten te komen en er juist wél over te praten. Waarom? Omdat iedere man, vroeg of laat, prostaatklachten kan krijgen. In het ergste geval prostaatkanker, de meest voorkomende kankersoort onder mannen. Vandaar dat de Stichting Blue Ribbon is opgericht.
Daarom de Blueribbonrally!
schrijf hier in voor de Blueribbonrally of klik voor meer informatie
Lionsclub Uden/Veghel wil zich graag inzetten voor de ouderen, met name op het gebied van dementie. Speciaal hiervoor organiseren wij dit jaar voor de eerste keer de Ujese Paos Rally 2017. Om het verschil te maken. En omdat we graag het aangename met het nuttige combineren. Het grootste deel van het inschrijfgeld komt ten goede aan de ouderen met dementie in Nederland.
schrijf hier in voor de Ujese Poas Rally of klik voor meer informatie
Copyright © *2017* *Classic Rally Adventures*, All rights reserved.

Our mailing address is:
*Gerhard Fokkens: Gerhard@Fokkens.com*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

*Graag tot ziens bij een van onze rally's*