Copy
Het Administratiecollectief gaat verhuizen ! 
                                        
Verhuizing kantoor:
Na veel wikken en wegen en veel onderhandelingen is de kogel door de kerk!
Uw Administratiecollectief gaat verhuizen.

  

Waarheen:
Bedrijventerrein Roomburgh

Adres:
Zaalbergweg 11A, 2314 XS Leiden, behorend bij het pand van Bas Neon, 1ste etage.

Parkeerplaatsen:
Volop
 
Datum:
Donderdag 13 juni 2013
 
Let op:
Wij zijn de hele dag op donderdag 13 juni niet bereikbaar!
Wij hopen vrijdag 14 juni weer telefonisch bereikbaar te zijn. Maar in ieder geval zijn we maandag 17 juni weer volledig operationeel.
 
Routekaartje:
Klik hier


Archief: 
In ons archief  hebben wij  vele verwerkte boekhoudingen, van een of meerdere jaren, van teveel klanten nog opgeslagen. Wij kunnen slechts de boekhoudingen vanaf 2011 mee verhuizen. Wij verzoeken u dringend deze oudere stukken bij ons op te halen tijdens kantooruren (9.00 -17.00 uur)  op maandag t/m vrijdag. U bent wettelijk verplicht de boekhouding te bewaren tot en met 7 jaar, dus vanaf 2006 momenteel. Oudere stukken mogen weg. Dit valt onder uw eigen verantwoordelijkheid.
 
Heeft  u niet de mogelijkheid de documenten op te halen, dan willen wij het u graag toesturen. De verzendkosten zullen wij dan aan u doorberekenen.
 
 
Neemt u even contact op met Tatjana Dijkstra voor verzenden of ophalen op: tatjanadijkstra@administratiecollectief.nl of 071-5127054? Dan leggen wij het voor u klaar of verzenden de documenten. Wilt u dit regelen vóór vrijdag 17 mei aanstaande? Daarna gaan wij over tot vernietiging.
 
 
Overtollig meubilair:
Omdat wij naar een kleiner pand gaan verhuizen, hebben we nogal wat overtollig meubilair. Voor spotprijsjes kunt u dit van ons overnemen. Neem eens een kijkje op: http://mindelblokhuizen.nl/?page_id=346 Hoekbureaus, ladenkastjes en stoeltjes zijn een greep uit onze uitverkoop. Reageert u snel want op = op!
 
 
Tenslotte:
Wensen wij u een zonnige voortzetting van deze lente, die eindelijk begonnen is. Wij staan, zoals altijd, weer voor u klaar om uw  belasting - en boekhoudkundige zaken tot in de puntjes te regelen. Voor nu nog op het vertrouwde adres en vanaf 14 juni op Zaalbergweg 11A, te Leiden.  
 
Copyright © 2013 Administratiecollectief, All rights reserved.
unsubscribe from this list - update subscription preferences
Email Marketing Powered by Mailchimp