Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.
Nieuwsbrief #5 AC Herinnering verhuizing en verkoop overtollig meubilair!
 
Verhuizing kantoor:
Zoals u weet gaat uw Administratiecollectief te Oegstgeest verhuizen.
 
Waarheen: Bedrijventerrein Roomburg
Adres: Zaalbergweg 11A, 2314 XS Leiden, behorend bij het pand van Bas Neon, 1ste etage. Filiaal Dordrecht blijft zoals het is. Het telefoonnummer blijft hetzelfde.
Routekaartje: Klik hier
Parkeerplaatsen: Volop
Datum: donderdag 13  en vrijdag 14 juni 2013
 
Let op: wij zijn de hele dag op donderdag 13 en vrijdag 14 juni slechts beperkt telefonisch bereikbaar! Onnodig om te zeggen dat we deze twee dagen geen klantenbezoek kunnen ontvangen? Nee dat zal echt niet gaan. Maar in ieder geval zijn we maandag 17 juni weer volledig operationeel.
 


Overtollig meubilair:
Omdat wij naar een kleiner pand gaan verhuizen, hebben we nogal wat overtollig meubilair. Voor spotprijsjes kunt u dit van ons overnemen. Neem eens een kijkje op de site van mindelblokhuizen . Ladeblokjes en hangmappenkarren zijn een greep uit onze uitverkoop. Maar ook mooie lamellen, werktafels en een luchtreiniger. Reageert u snel want op = op! Het staat u vrij te bieden, als het zachte prijsje u niet aanstaat. Veel is al verkocht, maar we gaan nu voor bodemprijzen. En waar het overal vandaan komt weten we niet, maar opnieuw is er veel overtolligs uit hoeken en gaten gekropen en nu online gezet.

Tenslotte:
Wij staan, zoals altijd, ook op de nieuwe locatie weer voor u klaar om uw  belasting- en boekhoudkundige zaken tot in de puntjes te regelen. Voor nu nog op het vertrouwde adres te Oegstgeest, maar vanaf 17 juni dus op Zaalbergweg 11A, 2314 XS Leiden. Als we helemaal ingericht zijn en de vakanties weer voorbij zijn, zijn wij van plan een borrel voor u te organiseren. U hoort er nog van!
 
Copyright © 2013 Administratiecollectief, All rights reserved.
unsubscribe from this list - update subscription preferences
Email Marketing Powered by Mailchimp