Copy

Nieuwsbrief #11 Liesbeth 25jaar in dienst, Wwft, DigiRecord en interview Jan Verbooy in de Rome-krant.


Jan Verbooy is geïnterviewd door Liesbeth Dijkdrent van De Romekrant.
Dit is het fraaie wijkmagazine van de naastbij gelegen woonwijken Roomburg en Meerburg van het Administratiecollectief.

Interview:
Op het Bedrijventerrein Roomburg is vorig jaar het Administratiecollectief neergestreken, pal naast BAS NEON aan de Zaalbergweg, langs de spoorlijn Utrecht-Leiden. Jan Verbooy, geflankeerd door zijn echtgenote, tevens parttime organisatiemedewerker Loes de Blok, doet graag zijn verhaal in de ROME-krant, want hij is trots op zijn bedrijf. Lees hier waarom: Interview Rome-Krant


Ook u een digitaal dossier via DigiRecord?
Wij zoeken continu naar verbeteringen om onze service nog verder te optimaliseren. In het kader van verbetering én verdere digitalisering zijn wij daarom gestart met DigiRecord, een applicatie via internet, waarin wij alle relevante documentatie, die betrekking heeft op onze administratieve dienstverlening, voor u goed beveiligd zullen opslaan. U kunt nu gratis toegang krijgen tot dit digitale dossier zodat u altijd inzage heeft in uw administratieve bescheiden. Hebben wij u interesse gewekt? Hier leest uw meer over de voordelen en deelname. 


Geen opsporingsambtenaar, maar wij hebben wel meldplicht.

Sinds 1 augustus 2008 is de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) van kracht.
 
Wij willen u informeren dat wij in principe onderzoek dienen te doen naar de identiteit en achtergronden van onze klanten en hun bedrijf als natuurlijke en rechtspersonen. Wij zijn verplicht dit te doen met een risicogeoriënteerde benadering, dit betekent dat als wij ongeregeldheden tegenkomen, wij dit dienen te melden.
Waar moeten wij op letten?


Kantoornieuws: Liesbeth in het zilver

Onze meest trouwe medewerkster is in het zilver gestoken: Liesbeth Deijn, u allen bekend. Oftewel wij hebben met zijn allen haar zilveren jubileum gevierd met een kantoorborrel. Volgens haar zijn de jaren gevlogen, maar we hebben op 1 februari jongstleden toch echt gevierd dat zij 25 hele jaren in dienst was bij ons.
Liesbeth in het zilver


 

Copyright © 2013 Administratiecollectief, All rights reserved

Our mailing address is:
info@administratiecollectief.nl

Zaalbergweg 11A
2314 XS Leiden
Netherlands

unsubscribe from this list    update subscription preferences 


 
unsubscribe from this list - update subscription preferences
Email Marketing Powered by Mailchimp