Copy
Nieuwe service van Administratiecollectief: Fiscaal Eerste Hulp

Logo Fiscaal Eerste Hulp
Foto rekenmachine HELPWij hebben hard gewerkt om u meer service te bieden. Als ondernemer doet u vaak de boekhouding en fiscale zaken
's avonds en in het weekend? En er komen dan vaak vragen bij u op?Onze nieuwe loot aan de stam van AC: www.fiscaaleerstehulp.nl voorziet daarin. Een speciaal nieuw mobiel nummer, nieuwe e-mailadressen en Skype bieden u de gelegenheid ons op elk tijdstip vragen te stellen én antwoord te krijgen.Logo Fiscaal Eerste Hulp

Voor nieuwe, mogelijke, klanten is het eerste half uur advies gratis. En besluit u klant te worden, krijgt u van ons nog een Logitech webcam ook! Nog nooit gebruik gemaakt van Skype? Wij hebben een fraaie handleiding hoe dit te downloaden en installeren op de site. En wat in deze tijd ook telt: het zijn kosteloze gesprekken via Skype.
 
U kunt hier gebruik van maken, waar u ook woont. Met de huidige mogelijkheden, uw boekhouding digitaal en gescand aan te leveren, hebben wij een totaaloplossing voor u gevonden.
 
Overdag van 9 – 17 uur staan onze medewerkers u te woord en inventariseren uw vragen. Maar ook ’s avonds en in het weekend, tijdens de spreekuren, kunt u in contact komen met ons via Skype.  Handig om direct ons gezicht te zien. Alsof u aan ons bureau zit. Buiten de spreekuren om is er altijd de mogelijkheid een afspraak met ons te maken om te Skypen, bellen of mailen.
 
Probeer het eens vrijblijvend uit! www.fiscaaleerstehulp.nl
 

Copyright © 2013 Administratiecollectief, All rights reserved.
Bij inschrijving als klant

Our mailing address is:
info@administratiecollectief.nl
Zaalbergweg 11A
2314 XS  Leiden
Netherlands
unsubscribe from this list - update subscription preferences
Email Marketing Powered by Mailchimp