Copy
Nieuwsbrief
20 juni - 2 juli 2016
SSSSSSST, IK DROOM!
Vanmorgen was ik alweer om 5 uur wakker. Het gebeurt me steeds vaker. Ik moet nog leren dat ik dan niet hoef te balen dat ik alweer te weinig slaap krijg want ik ben gewoon fris en helder en heb ’s avonds nergens last van. Het duurde even voordat ik besloot die tijd ook maar te gebruiken en gewoon uit bed te stappen. Een heel nieuw gevoel voor mij: genieten van vroeg opstaan.
De extra uren die ik op deze manier steeds vaker ontvang, ervaar is als een echt cadeau. Ik heb zomaar meer tijd gekregen! Tijd om te dromen. Niet in mijn slaap maar met mijn ogen open. Het Blauwe Nacht levenspad dat vandaag van start gaat, gaat over ons hartsverlangen als mensheid om samen een mooie wereld te dromen. De wereld is nog niet af. Wij mogen de wereld zelf ‘af’ dromen. Alles is mogelijk! Je hebt de vrijheid om je eigen realiteit te kiezen en een plek te creëren waar je het goed hebt met jezelf en anderen. Waar ruimte is voor iedereen en waar we met elkaar delen in overvloed. Het is aan jou om uit te vinden wat jouw unieke manier is. Je mag het helemaal zelf weten en het Blauwe Nacht levenspad helpt je om dat te ontdekken.
12-15 JULI: EXTRA LEVENSPADVIERDAAGSE
Afgelopen week gaf ik de eerste Levenspadvierdaagse van dit jaar. Een workshop die ik in de mooiste maanden van het jaar geef, omdat we veel buiten werken. Wat heb ik genoten van de deelnemers, het delen, de magie, het weer en de prachtige opbrengst aan inzichten en transformaties!
Volgende week mag ik ‘m nog eens doen met de Jaargroep 2016. En omdat ik er geen genoeg van kan krijgen is er in juli een extra vierdaagse gepland. Overweeg je om mee te doen, wacht dan niet te lang met aanmelden. Er is plaats voor maximaal 6 deelnemers.
In vier dagen vind je jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing voor het leven. Tijd voor jezelf, tijd voor ontspanning en tijd om je persoonlijke gereedschap voor het leven in te zetten voor een transformatie van jezelf.
Bestel vooraf het Levenspadprofiel persoonlijkheid. Meer info en aanmelden
 
E-WENSCURSUS START 16 JULI
Volg je de dagenergie via de nieuwsbrief of de app, dan is de e-wenscursus jouw volgende stap om de Tzolkin te gebruiken als kompas in het dagelijks leven.
 
In 52 dagen surf je mee op de energie aan de hand van je persoonlijke logboek en een dagelijkse inspiratiemail met uitleg, liedjes, filmpjes en praktische oefeningen. Meld je op tijd aan, dan ben je op 16 juli helemaal klaar voor de start.
 
Op 16 juli start er weer een nieuwe e-Wenscursus met de laatste vier levenspaden van deze Tzolkinronde: Rode Maan, Witte Wind, Blauwe Adelaar en Gele Ster. Het Rode Maan levenspad is een bijzonder pad dit keer, omdat daarin de dag buiten de tijd valt en het nieuwe Maya jaar van start gaat op Blauwe Storm toon 11. Vanaf 26 juli is dit de energie van het nieuwe Maya jaar. Alle reden dus om dit pad bewust te beleven. Volgende keer in de nieuwsbrief vertel ik meer over deze energie wisseling.
Lees meer en aanmelden 
 
           
INSPIRATIEWORKSHOPS MET SOUL COLLAGE®
Voor iedereen die wil kennismaken met de combinatie van Maya wijsheid en SoulCollage® geef ik in juli drie bijzondere dagworkshops.
  • 22 juli Velp (Gld)
  • 29 juli Wommelgem (Antwerpen)
  • 30 juli Wommelgem (Antwerpen)
We werken met de DNAfirmaties bij de 20 zegels: krachtige helende zinnen waarop je lichaam feedback geeft als je ze hardop uitspreekt. Je laat niet alleen je lichaam maar ook je ziel spreken deze dag.
Je maakt én leest je eigen collagekaart, op basis van de Maya wijsheid creatiekaartenset en SoulCollage®. Zo doe je nieuwe ontdekkingen over jezelf en leer je hoe je antwoorden in jezelf vindt waar je soms nét niet bij kunt, met de Tzolkin als kompas. Lees hier mijn blog over deze krachtige combinatie.
 
De speciale prijs voor deze dag is € 89,95. Meer info en aanmelden
        
WANDELWORKSHOP MET DE CREATIEKAARTEN
Wat kun je allemaal doen met de Maya wijsheid creatiekaarten? Die vraag krijg ik regelmatig. In het doosje vind je een dubbele set kaarten van de zegels en tonen met inspirerende verzen van Patrica Mooren en steekwoorden die verwijzen naar de kwaliteten en creatiekracht. Ze spreken direct tot je hart en activeren je eigen wijsheid. Tijdens de wandelworkshop gebruiken we de kaarten om inzicht te krijgen in jezelf of antwoord te vinden op een persoonlijke vraag.
 
5 en 20 juli, Molenplaats Sonsbeek in Arhem
tijd: 10.30 – 13.00
Deelname: € 39.95
Meer info en aanmelden

  
AGENDA

Wil je advies bij het kiezen van een workshop of cursus of wil je een traject op maat samenstellen? Mail me gerust.

Maya wijsheid inspiratieworkshops

Laat je inspireren door een vernieuwende manier van werken met de Tzolkin en de 20 zegels.

5 juliWandelworkshop locatie Arnhem
20 juliWandelworkshop locatie Arnhem
22 juliDagworkshop locatie Velp (Gld)
29 juliDagworkshop locatie Wommelgem (Antw)
30 juliDagworkshop locatie Wommelgem (Antw)
14 februariInspiratie avond locatie Spiritueel Café Arnhem

Profielen workshops

Vind je eigen antwoorden aan de hand van jouw plek in de kalender met de Tzolkin als kompas

Kernkwaliteitenworkshop21 Okt / 21 Sep / 4 Nov
Creatieworkshop30 Sep / 21 Nov
Relatieworkshop1 Jul / 8 Nov
Levenspadworkshop 4 daagse12 Jul
Jaargroep 20177 Apr
Verjaardagsworkshop 3e kwartaal9 Sep
Verjaardagsworkshop 4e kwartaal11 Nov
Nieuwjaarsworkshop 201710 Jan / 12 Jan / 13 Jan / 17 Jan / 19 Jan / 20 Jan

e-Cursussen

Volg de flow van de dagenergie en ervaar hoe jij groeit en creëert.

16 julie-Wenscursus Rode Maan levenspad

Trainingen

Leer werken met de Tzolkin voor jezelf en anderen.

15 sept, 6 en 27 okt, 17 novTzolkin als kompas 1 locatie Velp (Gld)
27 jan, 17 feb, 10 en 31 mrt 2017Tzolkin als kompas 1 locatie Velp (Gld)
6 april, 11 mei, 8 juni, 6 juli 2017Tzolkin als kompas 2 locatie Velp (Gld)
14 sept, 5 en 26 okt, 16 nov 2017Tzolkin als kompas 1 locatie Velp (Gld)

Evenementen

Waar vind je Maya wijsheid nog meer?

16 septemberGratis informatie bijeenkomst
18 novemberGratis informatie bijeenkomst

Het Blauwe Nacht levenspad: hartsverlangen van de mensheid
20 juni - 2 juli 2016
Het Blauwe Nacht levenspad vertelt je stap voor stap hoe je jouw bijdrage kunt leveren aan een wereld van overvloed. Hier lees je alle 13 DNAfirmaties en het bijbehorende artikel.
 
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend