Copy
Nieuwsbrief
8 - 20 december 2014
Zaden planten voor de toekomst
Vandaag gaat het Geel Zaad levenspad van start. We zijn uit de middenkolom die ons in het hier-en-nu liet verblijven en kunnen ons weer richten op de toekomst. Of liever gezegd: de energie van de toekomst komt weer op ons af. Het is tijd om te groeien, om al het potentieel dat je in je hebt te benutten. Ik heb heel wat zaadjes geplant die tot wasdom mogen komen. Ze staan allemaal in de agenda op de website en ik nodig je van harte uit om erbij te zijn.
Creatieworkhop van een dag op 9 januari, 22 mei of 25 september: een creatieve dag om bewust de volgende stap op je levenspad te maken. Een dag lang stilstaan bij jouw intentie voor de toekomst met de Tzolkin als kompas. Word een magneet wordt voor de toekomst die je wenst. Lees meer
Cursus ‘Tzolkin als kompas’ van vijf middagen: voor iedereen die zijn eigen potentieel wil ontdekken en benutten met behulp van de Tzolkin. Ik start in januari op vier locaties: Amersfoort, Steenwijk, Breda en De Bilt. Lees meer
 
Gratis mini workshop Tzolkin als kompas op 11 januari in Breda. Kom naar de open dag van Zuiderlicht en ervaar hoe de Tzolkin jouw kompas kan zijn voor groei en creatie. Ik ben er de hele dag ook met een Maya wijsheid kraam en geef korte consulten. Lees meer


 
Doe je mee? Het beste voor 2015 wensen op 9 januari
Van ondernemerscoach Martijn Meima kreeg ik het verzoek om in januari een workshop te verzorgen voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen in 2015. Een dag lang stilstaan bij jouw intentie voor het nieuwe jaar met de Tzolkin als kompas. Bewust de voorwaarden scheppen om je intentie te realiseren en deze creatief in beeld brengen in de vorm van wat Martijn een 'vision board' noemt.

We gaan het doen als er voldoende animo voor is. Doe je mee? Deze dag is een wensdag: Gele Krijger toon 7. Wat een mooie start van het nieuwe jaar!
  • Je werkt deze dag met jouw eigen geboorteprofiel en je persoonlijke wensen voor 2015.
  • Je maakt een collage als kompas om het hele jaar op te navigeren.
  • Je krijgt in de middag een individueel consult: wat heeft 2015 voor jou in petto?
collage: Geertje Mol

Het programma is rond, de trainers verheugen zich op jouw komst en de locatie gaan we regelen zodra er voldoende aanmeldingen zijn. Liefst op een plek die voor iedereen zo gunstig mogelijk ligt. We denken zelf aan de driehoek Zwolle, Deventer, Apeldoorn of omgeving Utrecht. Maar als de belangstelling elders blijkt te liggen kunnen we zo om.

Eén ding is anders dan anders: je geeft je eerst op en hoort daarna pas of en waar het doorgaat. Spannend…. en heel passend bij het Geel Zaad levenspad. Geel Zaad staat voor zaden planten, kiezen voor groei boven zekerheid. Op toon 13 de bestemming van dit pad staat Gele Krijger die onbevreesd zijn innerlijke leiding volgt. Op toon 10, de toon van manifesteren staat de Hemelwandelaar, die gewoon begint zonder te weten waar het heen gaat. Op toon 11, de toon van bevrijding de Tovenaar die luistert naar het weten van zijn hart. Kortom, de energie past perfect bij deze nieuwe aanpak. Luister naar je hart, volg je innerlijke leiding, verleg je grenzen en kies voor groei!

Mail vóór 13 december jouw aanmelding naar welkom@mayawijsheid.nl. Vermeld in je mail de regio die jouw voorkeur heeft, je maximale reistijd en je vervoermiddel (auto, openbaar vervoer). Lees meer over deze dag
11, 12, 13 december: Tzolkin readings via de telefoon of Skype
Op 11, 12 en 13 december geef ik korte consulten via Skype of telefoon.Wil je:
  • meer inzicht in jezelf.
  • antwoord op vragen die het profiel bij je heeft opgeroepen.
  • een persoonlijke opdracht mee die je helpt het beste uit jezelf te halen.
Reserveer dan jouw tijd in de agenda. Deze drie dagen vallen in dit Geel Zaad levenspad. Een van de twee paden met tien poortdagen, de zwarte vakjes. Ze markeren de dagen waarop we gemakkelijk toegang hebben tot informatie uit de kosmos. Hoe het werkt en hoe je jouw plek kunt reserveren lees je hier: http://www.mayawijsheid.nl/consulten
Belgische Tzolkin liefhebbers opgelet
Lieve Belgen, Ik start op 23 januari met een cursus Tzolkin als kompas in Breda. Dat is maar een half uur rijden vanaf Antwerpen! En op 11 januari geef ik een gratis mini workshop op de open dag van de cursuslocatie centrum Zuiderlicht in Breda en vind je me daar met een stand op de beurs. Ik hoop je daar te ontmoeten!
 
Meld je nu aan: e-Creatiecursus Rode Aarde levenspad
Het eerstvolgende levenspad waarmee je de e-Creatiecursus kunt volgen is het Rode Aarde levenspad. Het pad dat gaat over de nieuwe tijd: synchroniciteit. Wil jij ontdekken hoe je meer synchroon kunt lopen met de Aarde, de natuurlijke tijd en het toeval? Dan is dit levenspad daarvoor heel geschilkt.
Surf mee op de energie en meld je aan voor de e-Creatiecursus met dit levenspad. Je ontvangt direct het startdocument en toegang tot zes inspirerende creatiefilmpjes. Meld je hier aan.
Het Geel Zaad levenspad
8 - 20 december 2014
Sinds 4 december bevinden we ons in de rechterhelft van de Tzolkin. Het Geel Zaad levenspad is het eerste volledige pad in dit deel van de kalender waarin we na twintige dagen hier-en-nu- weer informatie uit de toekomst krijgen toegespeeld. "Geel Zaad is het zaad dat in de aarde ligt tot het de juiste

 
tijd is om te ontkiemen. Het wacht tot de omstandigheden precies goed zijn en als het zover is, gaat het groeien. Soms groeit het langzaam maar zeker, soms groeit het waar je bij staat. Dat verschilt naar gelang de aard van het gewas. Al het zaad heeft een uniek potentieel om uit te groeien tot iets geweldigs. Wat zaai jij? Heb je wel eens goed gekeken naar de bodem waarin je zaait? Is die bodem vruchtbaar genoeg? Wat voeg je zelf toe om ervoor te zorgen dat het de juiste voeding krijgt? Allemaal zaken om bij stil te staan als je ooit een overvloedige oogst wil binnenhalen."
Uit 'Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspaden boek. Alle dertien zegel- en toon-combinaties van Het Geel Zaad levenspad worden in dit boek beschreven aan de hand van citaten uit 'Blijvend meer energie met de vijf elementen' van
Jeanine Hofs die geboren is als Gele Ster toon 5 in dit levenspad.

Het Geel Zaad levenspad is een intens pad, met tien zwarte vakjes, poortdagen. Het zijn de dagen dat we extra ontvankelijk zijn voor energie uit de kosmos. Witte Tovenaar, de sjamaan die leeft vanuit zijn hart, in overeenstemming met de goddelijke wil staat in dit Geel Zaad levenspad op toon 11. Het is de toon van bevrijding. Pijn in ons hart zorgt ervoor dat we vanuit ons hoofd gaan leven en onze kracht uit ons ego moeten halen. Dit is de tijd om je hart te openen zodat de wonden die daar nog zitten kunnen helen. Hoe je dat doet, kun je leren van de wisdom keepers uit Peru. Vorige week heb ik de film over deze bijzondere sjamanen gezien. In hun traditie heb ik leren werken met energie en met de aarde, leren zorgen voor balans en leren leven vanuit mijn hart.

Ik ben nog nooit in Peru geweest en voel daartoe ook geen echte noodzaak, maar als ik de beelden zie van de prachtige bergen en de kleurige poncho’s word ik helemaal blij! Deze film wil ik je van harte aanbevelen. Niet alleen omdat het indrukwekkend is om te zien hoe de wisdom keepers zich vol toewijding inzetten voor balans in de wereld. Het kijken van deze film is helend, werkt rechtstreeks in op je hart en ziel. Ik heb het zien gebeuren vorige week en zelf ook gevoeld.
 

 
Deze film laat je zien wat de bedoeling is voor de toekomst die we hier en nu kunnen creëren. Hoe het werkt als je je hart opent en volgt wat je hart je ingeeft. Als je laat gebeuren wat de bedoeling is en je er niet mee bemoeit. Bekijk de trailer en als die je raakt, neem dan zeker de tijd om de hele film te bekijken.

Meer uitleg over het Geel Zaad levenspad vind je hier. De collage is gemaakt door Geertje Mol en afkomstig uit ‘Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek.’ Je kunt het hier bestellen.
 
 
Agenda
11, 12, 13 dec consulten/readings per telefoon of skype
9 januari: creatieworkshop 'Het beste uit jezelf in 2015'
11 januari: mini workshop Tzolkin als kompas open dag en spirituele beurs Zuiderlicht, Breda. meer info volgt.
20, 21 maart 2015: Werken met je levenspad - los te volgen (startmodule leerweg ‘Coachen met de Tzolkin’)

Cursus Tzolkin als kompas
22 jan, 12 feb, 5 en 26 mrt, 23 apr - Amersfoort Mens & Intuïtie
23 jan, 6 feb, 6 mrt, 27 mrt, 24 apr - Breda Zuiderlicht
30 jan, 27 feb, 13 mrt, 10 apr, 1 mei - Steenwijk (Tuk) Melkweg
 
<<E-Mail>> uitschrijven
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend