Copy
Nieuwsbrief
15 - 29 oktober 2016
HET GELE ZON LEVENSPAD
15 - 29 oktober 2016
Vandaag begint het Gele Zon levenspad. Deze dertien dagen lopen we het pad dat ons leidt van de zon, bron van universeel bewustzijn naar de bewuste mens, Gele Mens. Het is het pad dat ons uitdaagt én de ruimte geeft werkelijk gevolg te geven aan het verlangen van onze ziel om als mens ervaringen op te doen op aarde.

Het is een hele kunst om werkelijk bewust te leven. Als je mediteert of een persoonlijke ontwikkelingscursus doet, maak je bewust ruimte voor je spirituele zelf. Een uurtje of een dag gaat nog wel. Maar wat doe je ermee in het dagelijks leven, in de drukte van alledag, op je werk, als je ruzie hebt, je relatie vastloopt of plotseling geconfronteerd wordt met ziekte? Gele Mens staat niet voor niets aan het eind van dit Gele Zon levenspad. Gele Mens staat voor de bewuste mens. Je hebt je bewustzijn gekregen om jouw eigen wijze van omgaan met het leven te kiezen. Aandacht te geven aan wat jij belangrijk vindt en de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor wat je denkt en voelt.

Ik ben heel blij dat we met Maya wijsheid een bijdrage mogen leveren aan zelfbewustzijn en zelfbewustwording. Het helpt enorm om het leven lichter te maken en ontspannen te leven, wat er ook gebeurt.

Ik wens je een stralend levenspad toe!
Elvira van Rijn
DE NIEUWE PROFIELEN ZIJN BIJNA KLAAR!
Enorm veel dank voor jullie reacties op onze proeflezeroproep in de vorige nieuwsbrief! We ontvingen meer dan 200 reacties van nieuwsbrieflezers. Uiteindelijk hebben we 20 proeflezers geselecteerd. We zijn heel blij met de waardering van 8,5 die zij gemiddeld aan de profielen gaven en met de aandacht waarmee ze hun overige feedback hebben gegeven. 

De volgende stap
De feedback hebben we zorgvuldig doorgenomen en gebruikt om de profielen duidelijker en waardevoller te maken. Dit heeft de invulling van de profielen een nieuwe dimensie gegeven. Er is een stukje van de workshops aan de profielen toegevoegd in de vorm van opdrachten en oefeningen die je van je hoofd naar je hart brengen en waarmee je zelf aan de slag kunt. Daardoor ga je meer ervaren wat jouw persoonlijke profiel voor je betekent in het dagelijks leven. Zo maken we groeien met Maya wijsheid mogelijk voor veel meer mensen.

Profielen en profielenworkshops
Bij elk profiel is er een aansluitende workshop. Door de profielen te lezen en de oefeningen te maken, kun je zelf al veel bereiken. In de bijpassende workshop maken we de volgende stap en werken we met een persoonlijke vraag of thema waarbij je meer inzicht in de Tzolkin of extra handvatten nodig hebt die je verder brengen. Meedoen aan een workshop is aan te raden als je een doorbraak in je leven wilt realiseren.

Een nieuwe prijs
De profielen hebben niet alleen een nieuwe inhoud, maar ook een nieuwe prijs. Een prijs die ook past bij de nieuwe functie van de profielen. De nieuwe prijs voor alle profielen is € 37,-. Ze zijn nog niet te bestellen. Zodra ze beschikbaar zijn sturen we daarover een extra nieuwsbrief. Dus houd je mailbox in de gaten.
GROEIEN MET WORKSHOPS IN HET NAJAAR!
Ben je toe aan een volgende groeistap en voel je dat je meer wilt dan kennis vergaren en lezen over de Tzolkin? De workshops helpen je daadwerkelijk stappen te nemen en veranderingen aan te brengen in je dagelijks leven. Met de profielen kom je meer over jezelf te weten en door de workshop kun je het ook ervaren.

Kernkwaliteitenworkshop ✮   - Hoe kan ik met meer plezier mezelf zijn?  
Een ochtend alle aandacht voor je lichte en schaduwkanten helpt je bewuster kunt kiezen hoe je je wilt voelen.
  • 21 oktober of 4 november, Velp (Gld), ochtendworkshop
  • € 79,- excl. Kernkwaliteitenprofiel /Relatieprofiel/Geboorteprofiel
Verjaardagsworkshop ✮✮  - Hoe haal ik het beste uit mijn nieuwe levensjaar?
Ben je jarig in oktober, november of december? Zet dan met jouw jaarprofiel de koers uit voor je nieuwe levensjaar zodat je optimaal gebruik maakt van je sterke kanten en alert bent op je valkuilen. Creatieworkshop ✮✮    - Hoe doe ik moeiteloos waarvoor ik ben gekomen? 
Vanuit je persoonlijkheid ben je gericht op overleven. Maar je ziel is gedreven om het leven voluit te leven en allerlei ervaringen op te doen. Daardoor kan het lijken alsof je jezelf tegenwerkt. Als je persoonlijkheid en je ziel samenwerken, ontstaat er harmonie in jezelf. Een dag om van je ziel en je persoonlijkheid een krachtig team te maken. Relatieworkshop ✮✮   -  Hoe blijf ik in mijn kracht, wat anderen ook doen? 
Of anderen zich nu constructief gedragen of niet. Als jij weet wat het gedrag van de ander voor jou persoonlijk te betekenen heeft, kun je jouw persoonlijke cadeau ontdekken in welk gedrag dan ook. Een dag om je relaties onder de loep te nemen en in je kracht te staan. Let op: deze workshop is een vervolg op de kernkwaliteitenworkshop.
 
GRATIS UPDATE VAN JE PROFIEL!
We maken een soepele overgang van de oude naar de nieuwe profielen. Heb je je profiel al eerder besteld, dan ontvang je als deelnemer aan een workshop altijd gratis een update naar de meest actuele versie.
MEESURFEN OP DE LEVENSPADEN
De volgende e-wenscursus is van 28 oktober - 18 december
Volg je al een tijdje de dagenergie op de app of via de artikelen van de nieuwsbrief en wil je een volgende stap maken? Leer meesurfen op de levenspaden en werken met de energie van de dag met de e-wenscursus. Een 52 daags programma waarmee je meer leert over en ervaart met het ritme van de zegels, tonen, levenspaden en wensdag. Je krijgt niet alleen informatie maar ook liedjes, filmpjes en oefeningen aangereikt om zelf te ervaren. De cursus beslaat vier paden:
  1. Het Rode Hemelwandelaar levenspad
  2. Het Witte Wereldoverbrugger levenspad
  3. Het Blauwe Storm levenspad
  4. Het Gele Mens levenspad
Deze E-wenscursus "Rode Hemelwandelaar" start 28 oktober en duurt tot 18 december 2016. Een mooie voorbereiding op het nieuwe jaar.
Lees meer en bestel
 
     
STARTERSCURSUS TZOLKIN ALS KOMPAS
Wil je graag zelf leren werken met de Tzolkin als kompas voor je leven? Ik leer je in een dag de basisbeginselen.  Er is al veel belangstelling voor de starterscurus ‘Tzolkin als kompas’. De groep in Velp zit bijna vol.
Kosten: € 89,-.
  • Vrijdag 28 oktober Velp (Gld.)
  • Zondag 30 oktober Alkmaar                
Meer info en aanmelden
  
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend