Copy
Nieuwsbrief
1 - 13 augustus 2013
Coachen met Tzolkin profielen 30 augustus in Helmond
Werk je als coach, trainer, therapeut of begeleider anderszins (onderwijs, HRM, zorg, jongerenwerk etc.) en ben je nieuwsgierig wat voor jouw werk de toegevoegde waarde kan zijn van een persoonlijk profiel? Meld je dan aan voor deze introductieworkshop. Je ontvangt bij deze workshop gratis jouw M geboorteprofiel en M jaarprofiel ter waarde van € 59,90 dus de workshop krijg je erbij cadeau!
 
Als professional heb je de mogelijkheid om via www.mayawijsheid.nl persoonlijke profielen te leveren in co-creatie. Dat wil zeggen dat je onze profielen levert (al dan niet met aanpassingen naar eigen inzicht) met jouw introductietekst en logo erop. We maken dan gratis een sjabloon aan in jouw huisstijl en via een inlogsysteem kun je tegen gereduceerd tarief profielen bestellen om aan jouw klanten te leveren. Heb je interesse, stuur dan een mail naar welkom@levenspadvinderij.nl om het co-creatiedocument met alle uitleg op te vragen.
Maya wijsheid creatiekaarten in HEUS Magazine
In het tweede nummer van HEUS, het magazine over oude wijsheden, nieuwe inzichten en leven met de natuur staat een interview met de makers van de Maya wijsheid creatiekaarten: Elvira van Rijn en Patricia Mooren. Je kunt het gratis magazine hier digitaal lezen. Je ontvangt de papieren versie bij je bestellingen op www.mayawijsheid.nl, deelname aan een workshop of via uitgever A3 boeken, bijvoorbeeld op de Levenskunstbeurs.
De Maya wijsheid creatiekaarten verschijnen eind augustus op de Levenskunstbeurs in Doorn. Wil je ze zo snel mogelijk in huis hebben, bestel ze dan nu alvast.
Het Witte Hond levenspad
1 - 13 augustus 2013

Witte Hond energie
Witte Hond energie is die van trouw, loyaliteit aan jezelf en aan je idealen. Het is een zachte, lieve, speelse energie. Denk aan een puppy. Hij kan zich ook uit loyaliteit te veel opofferen en wordt dan uiteindelijk boos op zichzelf, maar stort dat over anderen uit. Witte Hond moet er ook aan denken af en toe van zich af te bijten. Trouw zijn aan je idealen vraagt soms om stevigheid.
Geboren in dit levenspad?
Mensen die in dit levenspad zijn geboren hebben sterke overtuigingen en een grote loyaliteit om daaraan trouw te blijven. Voor anderen is jullie volharding, toewijding en trouw aan je intenties inspirerend, ook al is het soms heel ongebruikelijk wat je doet. Weet dat het soms ook wel wat losser mag. Leven en laten leven is het credo. Ieder zijn eigen ding.
 
Ben je zelf geboren het Witte Hond levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken met de calculator op mayawijsheid.nl of met de Maya wijsheid app zelf uit in welk levenspad jij bent geboren.

De kern van dit levenspad
In dit levenspad draait het om begrenzing en grenzeloosheid. Witte Hond heeft zo veel voor anderen over, dat hij daarbij zijn grenzen soms overschrijdt. Hoe ver gaat jouw liefde? Liefde is universeel en zonder oordeel. Alles is goed zoals het is. Maar als het om jou persoonlijk gaat, zijn er wel degelijk grenzen. Wat past op jouw pad en wat valt daarbuiten. Als je trouw blijft aan je pad, betekent dat niet dat je een ander afkeurt wanneer je grenzen stelt. Als je in liefde grenzen kunt stellen, blijf je trouw aan jezelf en geef je de duidelijkheid die nodig is voor beiden.

Tips voordeze dertien dagen
  • Je vindt inspiratie door trouw te zijn aan jezelf, je hart en je idealen.
  • Je neemt het heft in eigen hand door te handelen vanuit je hart. Stel het belang van de groep boven je persoonlijke belang.
  • Kijk in de spiegel en toets je intenties: klopt het wat je doet. Anderen laten het je zien deze dagen. Iedereen is immers je spiegel.
  • Je bent volledig aanwezig en zegt ‘ja’ tegen het leven als je je eigen waarheid spreekt: bezield en authentiek.
Dagelijks kun je meesurfen met de energie van de Tzolkin. Download daarvoor de mayawijsheid app voor Apple en Android.

Persoonlijk profiel: Sandra Steenvoorden
Geboortedatum:             06-11-1970
Kernkwaliteit:             Gele Mens, vrije wil
Creatiekracht:             Toon 3, dienstbaarheid
Levenspad: Witte Hond
Sandra vormt met haar man Edwin een ondernemend duo dat besloten heeft hun leven een totaal andere wending te geven. Lees hier het profiel van Sandra die als Gele Mens toon 3 het Witte Hond levenspad bewandelt.
Vrije Wil
Het geboortezegel van Sandra is Gele Mens en daarbij heeft ze de creatiekracht van toon 3: dienstbaar zijn door te volgen wat haar hart ingeeft. Sandra en haar man volgden hun hart en gaven hun baan op om samen in mei 2012 Puur Natuurlijk te starten. Een kraam in groente en fruit met als motto: terug naar de basis. Groente en fruit verkopen, passend bij het seizoen. Ze proeven zelf en wat niet lekker is, kopen ze niet in.

Dat Sandra rondreist met een kraam en bewust niet voor een winkel koos, is logisch als je kijkt naar toon vier van haar levenspad: het kader van je leven. Daar staat Rode Hemelwandelaar, de ontdekkingsreiziger die grenzen verlegt en altijd onderweg is om  nieuwe ervaringen op te doen als een echte Gele Mens: midden in de maatschappij, tussen de mensen.

Eigen plek innemen
Aan de top van de driehoek van kernkwaliteiten staat bij Sandra Gele Ster toon 3, haar moeiteloze Zelf. Dit jaar zetten Sandra een procedure in gang om officieel haar eigen plek in te nemen en met de creatiekracht van toon 5 zichzelf te bekrachtigen. “Op eerste Paasdag heb ik een verzoek tot naamswijziging ingediend bij het Ministerie van Justitie.” Toen Sandra zeven werd, gaven haar moeder en stiefvader elkaar het jawoord en kreeg zij de achternaam van haar stiefvader. “Op 18 mei 2013 een dag voor eerste Pinksterdag kreeg ik de brief in handen dat mijn verzoek wordt ingewilligd. Een bijzondere datum, want het is de dag waarop mijn moeder twee jaar geleden overleed. Op dit moment wacht ik op het officiële Koninklijk Besluit dat ik zal ontvangen, dat mijn naam voor eens en voor altijd de naam van mijn moeder zal zijn die ik tot mijn zevende jaar al droeg.”


Bijzonder detail is dat Puur Natuur opgericht is op 16 mei 2012, Gele Ster toon 1 met dezelfde energie van je eigen plek innemen. Gele Ster staat ook voor schoonheid, kunstzinnigheid en harmonie. Kijk eens naar de vormgeving en uitstraling van het bedrijf op de website en op facebook. Ik vind het opvallend hoeveel aandacht er besteed is aan de vormgeving. Alles klopt en is in harmonie. Niet gewoon voor een marktkraam.
 
Eigen plek innemen
Met de Gele Krijger als gidsende begeleider op haar pad (zie p. 13 van haar profiel) is Sandra ook een gids voor anderen. Gele Krijger geeft de wijsheid die hij ontvangt door om anderen verder te helpen. Dat doet zij waar het kan. “Het is prachtig om aan de lijve te mogen ervaren dat we ons in een veranderende tijd bevinden. Ik ben dankbaar voor het feit dat ik mij hier bewust van mag zijn en hoop mijn bevindingen ook met mijn naasten te mogen blijven delen.”
 
Nieuwsgierig naar je eigen profiel? Bestel het hier. Wil je een bedrijfsprofiel, vul dan de naam en oprichtingsdatum van het bedrijf in.
Agenda
10 augustus: Een dag met de begeleiders op je pad, Praktijk voor Levenspadcoaching
30 augustus: Coachen met Tzolkin profielen - Helmond
5 september: Coachen met Tzolkin profielen - Baarn
20 en 21 september: Werken met je levenspad

Kijk hier voor de complete agenda.
<<E-Mail>> uitschrijven

Maya wijsheid is een website van de Levenspadvinderij. Wij begeleiden coaches, trainers en therapeuten om de Tzolkin in te zetten in leven en werk als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
de Levenspadvinderij
Oranjestraat 46
6881 SG  VELP
T. 026-8400610

Email Marketing Powered by Mailchimp