Copy
Nieuwsbrief
24 november - 6 december 2015
Bereid je voor op een nieuwe Tzolkinronde
In het Blauwe Adelaar levenspad kunnen we onze focus alweer richten op de nieuwe Tzolkinronde die van start gaat op 20 december. Over precies een week is het Rode Draak toon 7: wensdag voor het Rode Draak levenspad.
 
Wil je meesurfen op de creatie energie van de Tzolkin en aan de hand van jouw persoonlijk ervaringen meer leren over de zegels, tonen en levenspaden? Meld je dan nu aan voor de e-wenscursus met het Rode Draak levenspad. Hier vind je alle info.
 
 
Ik moet je iets bekenen
Sinds 18 november is de website een BLOG knop rijker. Hier deel ik actualiteiten met je. Zoek je achtergrondartikelen over de Tzolkin? Die vind je nog steeds hier:  http://www.mayawijsheid.nl/tzolkin. Graag deel ik mijn nieuwste blog met je:
 
Stinkend jaloers ben ik. Jaloers op al die volgeschreven dagboeken en logboeken aan de hand van de dagenergie. Het zijn de dagboeken en logboeken van anderen. Vier jaar, vijf jaar… bladzijden vol trouw bijgehouden belevenissen waarin de herhalende patronen, groei- en creatieprocessen zich laten zien. Soms letterlijk dezelfde gedachten, gevoelens die terugkeren, ronde na ronde. Bijzondere inzichten komen als vanzelf. En de schrijver geniet en groeit. Lees meer
 
19 februari 2e gratis informatie bijeenkomst
Zestien deelnemers mocht ik verwelkomen op de informatie bijeenkomst van 15 november. Het was een bijzondere dag met mooie ontmoetingen. Ben je geïnteresseerd in het aanbod van Maya wijsheid en wil je graag meer informatie of advies? Op 19 februari is de volgende kans om sfeer te proeven, vragen te stellen en je laten informeren over alle producten en programma’s van Maya wijsheid. Het aantal plaatsen is beperkt tot 20.
 
Tijd: 10.30 - 14.00
Locatie: Velp (Gld)
Aanmelden is noodzakelijk, deelname is gratis.
 
  
Tweede DNA netwerk bijeenkomst
Wil je gelijkgestemden ontmoeten, samen de DNAfirmaties ervaren en ervaringen delen? De volgende DNA netwerkbijeenkomst is op 13 december in Oosterbeek. Je bent van harte welkom!
 
Agenda
Cursus Tzolkin als Kompas
26 januari start in Velp
28 januari start in Velp
lees meer  
Profielenworkshops
26 november Creatieprofiel: over moeiteloos creëren
lees meer  
e-Cursussen
20 december e-wenscursus Rode Draak, Witte Tovenaar, Blauwe Hand en Gele Zon levenspad
10 februari e-wenscursus Rode Hemelwandelaar, Witte Wereldoverbrugger, Blauwe Storm en Gele Mens levenspad
DNA NetWerken lees meer
13 december Oosterbeek
2 januari Dieren
6 februari Arnhem
6 maart Rheden Posbank
5 april Arnhem
Het Blauwe Adelaar levenspad: talent van de mensheid
24 november - 6 december 2015
Het Blauwe Adelaar levenspad gaat over het talent van de mensheid om hoop en licht te brengen voor de toekomst en zo een nieuwe wereld te creëren. Het is eenvoudig te zien hoeveel schade we met elkaar toebrengen aan de wereld.
Het is ook eenvoudig te zien hoe anderen daarmee moeten stoppen. Zij moeten het beter doen, zodat wij het ook beter krijgen. Met ‘zij’ bedoelen we de wereldleiders, politici, ambtenaren, bazen, collega’s, familieleden, partners en kinderen en andere ‘anderen’. En zo zitten we gevangen in afhankelijkheid Je kunt een ander niet dwingen anders te leven en je kunt een ander ook niet redden.
 
Als je vergeet dat je zelf best wat kunt doen, voel je je ook nog eens machteloos bij alle ellende die je om je heen ziet. Machteloosheid is echter geen fundament voor een nieuwe wereld. Het Blauwe Adelaar levenspad leert je het drama van afhankelijkheid te ontstijgen door vanuit een hoger perspectief naar de wereld te kijken en vervolgens op een nieuwe manier af te dalen in de realiteit. Dan is het eigenlijk heel eenvoudig om een nieuwe wereld te creëren: begin bij jezelf en blijf bij jezelf. Het Blauwe Adelaar levenspad laat je stap voor stap zien hoe je een nieuwe wereld creëert vanuit jezelf.
Hier lees je alle 13 DNAfirmaties en het complete artikel over het Blauwe Adelaar levenspad.
 
© Afbeelding Geertje Mol
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend